Fokuspunkter:

- Tålmodig og rolig på bolden

- Forsvare som et hold

Inden kampstart havde vi snakket om, at vi skulle holde fokus på vores eget spil, uanset hvilke udfordringer vi blev mødt med.

Vi starter kampen en smule nervøst og mangler modet til at spille, hvilket resultere i 3 hurtige mål til Middelfart. Derefter tager vi skeen i den anden hånd og giver ikke op og finder modet til at spille. Da drengene finder ud af, at de sagtens kan være med, mod et stærkt Middelfarthold, ser de sig ikke tilbage og vinder de sidste 50 min. 2-0.

Under evalueringen efter kampen italesatte drengene, at selv om de hurtigt kom bagud resultatetmæssigt, så kæmpede de videre og fandt modet til at komme tilbage i kampen og turde at spille med bolden.

U12B træningskamp mod Middelfart

- Forsøge at være positive hele kampen igennem

- Kommunikation under kampen

Drengene kommer flot ud til kampen, og styrer spillet. Vi har mange store chancer, men bolden vil ikke ind.

Efter ca 15 minutter scorer Middelfart på et hjørnespark. Drengene holder hovedet højt, og kæmper videre. Efter en flot 1. halvleg går vi til pause med en 4-1 føring.

I pausen taler vi om at se anden halvleg som "en ny start, hvor der står 0-0" - og fortsætte det flotte spil.

Anden halvleg forløber ligesom første, med en masse flotte angreb, store chancer og et par mål.

Vi vinder 6-2 efter en rigtig flot kamp.