U12 med 3 hold i aktion 3-4. juni

06. juni 2023 kl. 07:26

U12 B hjemme mod Marienlyst

Fokuspunkter for kampen var at være aggressive I duellerne, og løbe uden bold.

Det skulle vise sig at være en meget ligeværdig kamp. Vi har perioder med rigtig godt spil - især i 1. halvej, men ligeså mange svære perioder, hvor Marienlyst er bedre på bolden og vi ser trætte ud. I anden halvej falder vi lidt i niveau, men drengene kæmper rigtig godt hele kampen igennem. Det hele ender i en uafgjort, hvilket må siges at være en fair resultat.

U12 M Svendborg - OB

Drengene skulle en tur til Svendborg, hvor vi mødte god modstand fra start.

Fokus

- Stå tæt i duellerne

- Tålmodighed på bolden

1. Halvleg starter skidt, og efter 10 min. står der 2-0 til Svendborg på spark udefra, der sejler op i hjørnet. Vi spiller videre og får selv reduceret på et flot langskud. Herfra er vi stort set i dominans, og spiller rigtig flot fodbold og kommer frem til mange chancer, men sparker ikke bolden ind. To defensive fejl koster og Svendborg er kontante i deres afregning. Vi går til halvleg nede med 4-1.

I halvlegen snakker vi om at vi klart er det bedst spillende hold på banen, og vi skal blive ved med holde den positive tone over for hinanden.

1. Halvleg presser vi på. Alt spil foregår på Svendborgs banehalvdel, og chancerne kommer på på stribe, både frispark på distancen og friløbere, men køligheden foran mål udebliver og Svendborgs målmand får “man of the match-kasketten” i dag. Drengene løber tør for kræfter de sidste 5. min og Svendborg scorer 2 gange.

Vi føler at resultatet er misvisende, men når vi ikke udnytter chancerne i modstanderens ende og lukker 6 mål ind, så lyver resultattavlen desværre ikke. Svendborg har stort set kun de chancer de scorer på, hvilket er flot udnyttet.

Drengene får ros for rigtig flot spil, og en god tone hele vejen igennem kampen. Vi satser, og ligger højt pres og spiller med høj risici, men vi skal arbejde på at minimere målene imod os. De personlige fejl koster, og så skal vi sparke den i kassen modsat.

U12A hjemme mod Aarslev

Der var dømt topopgør i A-rækken, da vi tog mod Aarslev, som kun havde tabt en enkelt kamp i sæsonen.

Vi fortsatte vores fokuspunkter på positiv indstilling, masser af lyd, hurtigt spil og fysik i duellerne.

Kampen starter lige og begge hold har et par store chancer, men vi formår virkelig at spille hurtigt og får modstanderne ud at løbe. Det giver langsomt men sikkert mere plads og vi runder en fremragende første halvleg af med et mål til pauseføring.

Vi aftaler et køre videre i samme høje tempo og forsøge at tage de sidste kræfter ud af Aarslev. Det udfører drengene perfekt og presser modstanderne tilbage på banen. Vi får scoret 2 gange mere og fører med 3 indtil det sidste minut, hvor vi sover lidt og de får en enkelt scoring.

Sæsonens bedste præstation af drengene og en helstøbt holdindsats med masser af positive råb og utrolig høj energi 💪