18. september 2023 kl. 07:31
Søndag formiddag var Tåsinge vært

Fokuspunkt til kampen

▶️ spille med tålmodighed.

▶️ Vi kender egne evner og ved at der vil komme chancer til os hvis vi spiller vores spil.

▶️ spilvendinger var et fokus da vi gerne ville ud og have Tåsinge ud og løbe samtidig med at vi kunne rykke spillet.

Kampen starter ud med at være meget frem og tilbage og vi får desværre ikke helt lagt det pres på hjemmebaneholdet som vi ville.

Det resultere i at Tåsinge desværre kommer foran 3-0 før vi næsten har set os omkring.

Vi får heldigvis svaret igen inden halvleg og går til pause med stillingen 4-2 og meget mere tro på at det kan lade sig gøre at komme tilbage.

Vi vidste godt at initiativet lå på vores banehalvdel så det var om at gribe chancen når den var der.

Vi scorer flere mål på nogle rigtig flotte velspillede angreb men et uheldigt selvmål og en kontra gør desværre at udgangspunktet for resten af kampen blev svært.

Vi får svaret igen 2 minutter før tid og øjner håbet om uafgjort med stillingen 5-4 men sådan skulle det desværre ikke være i dag.

Som ses på holdbilledet havde vi heldigvis 10 glade drenge som godt efter at have slugt nederlaget kunne se at de havde givet den alt hvad de havde og leveret en god indsats🔵⚪️