- Hurtig boldomgang
- Spilvendinger
- Positivitet
U11 havde søndag formiddag besøg af OKS på bane 2 i Ådalen hvor 11 OB drenge var klar til kamp.
Kampens første halvleg var meget svingende frem og tilbage dog mest med os i førersædet i forhold til at vi var mest på bolden og de første 3-4 store chancer tilfaldt også OB. Vi var dog ikke helt skarpe og kyniske nok foran mål og selvom vi får dæmmet op for OKS’ kontramaskine i første halvleg måtte vi se bolden gå i nettet 2 gange før pausen.
Vi snakkede i pausen om at vi ikke måtte lade os lokke for meget af deres lave defensive linje og blot sparke hver gang vi kunne se målet. Stadig spille med hurtig boldomgang og flytte rundt på OKS så meget som muligt. Det lykkedes i perioder men vi måtte indse at OKS var for skarpe for os i kontraspillet. Enkelte pasningsfejl i opspillet forsager at vi måtte indkassere 3 gange mere inden slutfløjtet og må se os slået af en på dagen skarpere modstander.
Vi tager dog med at vi kunne holde hovedet højt og blive ved med at spille vores eget spil uanset hvordan vores modstander agerede, og selv bagud 0-5 var det stadig os sidst i kampen der kunne skabe velspillet angreb som føre til chancer.