U11 M mod TPI U12

21. marts 2023 kl. 06:37
Lørdag var TPI´s U12 forbi OB
Lørdag middag kom TPI's U12-hold forbi Ådalen til 2x30 minutter. En svær test for U11-drengene, som fik meget fysisk modstand.

Vores fokuspunkter for kampen var
Offensivt:
  • Angribe med ro og mod
  • Skabe 2v1-situationer på hele banen
Defensivt:
  • Være ekstremt aggressive i pres og genpres
U11-drengene starter kampen godt ud og finder hurtigt modet til at øve sig i at være rolige med bolden. Det giver mange situationer med gennembrud og med boldbesiddelse. Vi brænder store chancer, men får scoret til 1-0. Da vi senere i halvlege er passive på et hjørnespark, står der 1-1 ved pausen.

Drengene har et stort mod i pausesnakken og er glade for deres indsats. Vi snakker om at fortsætte med at have ro i vores spil på bolden og ikke kun spille i længderetningen. Dertil skal vi have modet til at bruge vores mindre gode ben i driblinger, aflæg og afslutning.
2. halvleg er med stor OB-dominans, og vi presser længe på for at score. Vi får hul på bylden og scorer tre gange i anden halvleg i en flot OB-halvleg.

De sidste 5 minutter mister vi en smule momentum, og TPI reducerer. Derfor ender kampen 4-2 til OB.
I efterevalueringen var drengene stolte over at have slået et rigtig godt U12-hold, mens trænerne var meget tilfredse med, at drengene har øvet sig i at spille med ro på bolden og søge de bedste 2v1-situationer og ikke de første 2v1-sitationer.

Nu drager U11 til Øens Hold Cup i weekenden, hvor der også venter en masse sjove kampe.