Menu

U10B besøg fra S.f.B til træningskamp på 8-mands

image
Jesper Eriksen
05. juni 2023 kl. 08:25

Format: 3x20 min.

 

Fokuspunkter:

- Aggresivitet

- Højt pres

 

Vi spiller en lidt sløv første halvleg selvom vi egentlig er fint oppe i gear og lægger et fint pres på Svendborg som ikke har meget tid på bolden og ikke lang tid at tænke i.

Desværre er historien lidt som den plejer at være og vores modstander skal bare bruge færre chancer til at sparke dem ind end vi skal. Vi bliver ramt på et hjørnespark og en kontra og går til første pause bagud 0-2.

 

I anden halvleg åbner Svendborg lidt mere op for sluserne og spiller periodevist flot uden om vores pres, men det er også selvforskyldt da vi smider mange bolde væk på sløve afleveringer, førsteberøringer og driblinger.

Vi får scoret et flot mål udefra hen over målmanden men Svendborg får svaret igen på endnu en kontra og vi går til anden pause med 1-3.

 

Vi havde indtil nu spillede en fin kamp i opspillet men når vi kom frem på sidste tredjedel var der ikke nok vilje. Drengene får modbevist os og score er flot kombinationsmål efter blot 30 sekunder men endnu en gang får Svendborg senere svaret igen og så var tanken tom for i dag.

 

Vi får generelt et okay spilmæssigt udbytte med fra kampen. Der var mange gode takter men også mange ting vi skal gøre bedre for at begå os, vi takker Svendborg for besøget og for en rigtig fin matchning til kampen i dag⚽️

Luk