Fokuspunkter

- God energi og hjælp sine holdkammerater

- Øve sig i fokuspunkterne fra træning

Kamp 1 imod Viborg

Vi starter med at hænge lidt efter og arbejder ikke nok sammen som et hold. Efter pausen får vi det udtryk vi leder efter, men en god præstation af Viborgs målmand gør at vi taber 3-2.

Kamp 2 imod FCK

Her starter vi igen ikke godt og får hurtigt lukket nogle mål ind. Igen er vi efter pausem bedre og spiller godt i de sidste 12 minutter.

Kampen ender 5-1 til FCK

Kamp 3 imod Hover

Vi starter med at være for langt fra modstanderen og giver dem mulighed for at kombinere nemt. Vi er bagud 4-0 til pausen.

Så kom der sne og hagl, det tog OB spillerne med oprejst pande og lavede hurtigt 2 mål.

Grundet vejret blev kampen udskudt og vi snakkede om i pausen at vi ville lave flere mål.

Kampen ender 4-4 efter et flot comeback af OB.

Kamp 4 Imod AGF

Kampen bølgede frem og tilbage, men vi har i stoe perioder bolden meget og spiller godt.

Kampen ender med en 4-3 sejr til OB

Kamp 5 imod BBB

Vi kommer hurtigt foran og fører i det meste af kampen, men spiller ikke vores bedste kamp med bolden. Hård arbejde og gode redninger af vores målmand giver en arbejdssejr på 3-1.

Kamp 6 imod Viborg

Drengene ville have revanche og var klar fra start. Med trætte ben og hoveder, spiller vi en rigtig god kamp. Vi har bolden og spiller både hurtigt i små rum og direkte. Presset og energien fra drengene efter 6 timers stævne var helt vildt og gav en velfortjent sejr.

OB vinder kampen 7-3

Alt i alt en super sjov og lærerig dag, hvor kammeratskab, mod og læring beskriver dagen godt.

Søndag formiddag

8 drenge skulle sammen med 4 U9 drenge være medier til Børneseminar

Super indsats af drengene

Søndag eftermiddag i Ådalen

U10 8v8 imod TPI

Søndag eftermiddag stod den på kamp i ådalen. En del spillere havde spillet stævne hele lørdagen, men drengene glædede sig til at spille igen.

Fokuspunkter:

- Kommunikation

- Øve sig i at vurdere om man skulle udfordre eller spille en holdkammerat

Vi starter kampen godt og får hurtigt lavet et par mål. Herefter falder vores intensitet lidt og TPI får scoret.

Vi slutter halvlegen bedre af og har meget mod til at udfordre vores modstandere.

I pausen snakkede vi om at de første 30 minutter var gode, men at vi ville øve os meget i at kommunikere i de sidste 30 minutter.

Det gav en super god energi og en masse flot OB pres og en del flotte mål.

Kampen ender 10-3 til OB

Alt i alt en super fodbold weekend for drengene med en masse spilletid til mange forskellige spillere.