Menu

Stærk indsats af U10

image
Jesper Eriksen
28. september 2023 kl. 06:05
Onsdag var de på besøg hos BBB

U10A

BBB -OB 3-6

Normalt ønsker vi weekendkampe, så vi kan træne og øve i hverdagen. 

Onsdag stod den på kamp, hvor vi så måtte undværre træning og så øve os i kamp istedet for. 

▶️Offensivt fokus:

✔️Skabe og angribe rum med fart.

▶️Defensivt fokus:

✔️Sprinte fremad og tilbage i pres.

▶️Mentalt fokus:

✔️Energi smitter.

 

Drengene mødte et meget kompakt, defensivt og fysisk stærk hold, som også havde en rigtig dygtig målmand. Det gjorde det nemt for drengene at spille bolden rundt og skabe plads i siderne, men det var svært at komme til afslutning uden at være meget presset. De gange vi mistede bolden, og havde meget plads bag os, var drengene imponerende ihærdige ved at sprinte tilbage i pres, hvilket vi kalder at “jagte” bolden på U10 - de købte helt ind på den.

I pausen snakkede vi om at blive ved med at spille med samme intensitet og mod til at udfordre og spille med fart. Derudover snakkede vi også om, at vi kan skabe rum centralt ved at vores centrale spillere (cm/mm) tør at drive bolden længere frem og derved tiltrække pres.

Pausesnakken var god for drengene, og skudteltet blev sat igang, da et par af drengene blev trætte af den lille mængde trafik der var i modstanderholdets målnet. De tog sagen i egen hånd, hvor de driblede 3-4 modstandere, hvorefter de enten selv satte den i kassen eller assisterede den frie holdkammerat. Hele holdet leverede en imponerende indsats offensivt, defensivt og mentalt.

Luk