Kamp onsdag og torsdag for U10

U10A mod Langeskov (11-4)

Dagens fokuspunkter:

Offensivt skal vi være modige og tør at spille på få berøringer, og når vi er 1v1 skal vi ikke være bange for at udfordre.

Defensivt er fokuspunktet at vi skal have en masse lyd, og være gode til at placerer os.

Vi begynder med at komme rigtig dårligt fra start, og vi har svært ved at spille os igennem et Langeskov hold der står meget lavt. Vi bliver fanget højt oppe på banen, og med et par personlige fejl og et kynisk Langeskov hold så er vi bagud 0-3 efter 10 minutter. Vi er meget på bolden, men scorer først første mål efter 15 minutter. Herfra går det kun en vej, og vi laver et flot comeback og kommer til pause med 3-3.

I pausen snakker vi om det ting der lykkedes til sidst i første halvleg og vi skal fortsætte det gode spil vi sluttede med første halvleg

I anden halvleg kommer vi supergodt fra start, og vi er langt mere kyniske end i første halvleg. Vi laver mange flot gennemspillet angreb, og vi vinder anden halvleg 7-1. Vi har bolden stort set hele anden halvleg, og vi er rigtig gode i vores genpres.

U10A mod B1913 (1-1

Dagens fokus

Offensivt fokuspunkt:

- Bevægelse uden bold og overlaps

Defensivt fokuspunkt:

- Orientering ift. overtal/undertal i presset

Vi har arbejdet meget med at få styr på vores defensive spil og stabilitet. Derfor fik drengene også at vide før kampen at det var her vi skulle være ekstra opmærksomme og at vi hellere ville spille 0-0 end spille 8-8 i dag.

Kampen begynder meget stille og roligt, begge hold skal lige finde fodfæstet og det er faktisk B1913 der sidder på spillet de første 5-10 min. inden de også får bragt sig foran på et skud langt ude fra.

Det skulle herefter vise sig at være det sidste B1913 så til bolden resten af kampen da vi mere eller mindre spiller dem ud af brættet i resten af første halvleg og især anden halvleg. Så vi må se os slået af de store metalstolper i begge ender i kampen da vi bare i første halvleg rammer træværket minimum 7 gange, med andre store chancer iblandt også.

Anden halvleg får et meget skævt billede. B1913 spiller på lange bolde og vil konsekvent ikke spille den ud nedefra som tvinger os til at stille os tilbage og prøve at bryde de lange bolde i stedet for at ligge et nytteløst første pres og ende i undertal nede i forsvaret. Hvilket også virker fint men det får det til at se ud som at vi ikke vil spille fordi det er os der stiller os tilbage.

Med 15 min. tilbage er vi stadig uden mål men drengene har hele kampen fået at vide at vi skal lade være med at stresse og blive ved at spille vores spil og lade være med at blive frustreret og for ivrige når vi sparker på stolpen eller i sidenettet. Målet skulle nok komme hvis vi tager os god tid.

Det gjorde det så også og sikke en lettelse det var, vi kæmper det allersidste og giver alt hvad vi har for at se om vi kan fuldende comebacket men det var bare ikke nok i denne omgang.

Kampen ender 1-1

En kamp spillet mere eller mindre til perfektion men som bare mangler de sidste 5% for at score på vores utallige hav af chancer i kampen.