- Sideforskydning
- At gøre banen smal
Mentalt:
- Vise høj OB DNA
Vi starter kampen dårligt ud og kommer bagud efter et par minutter efter et hjørnespark, hvor vi ser passivt til. Middelfart presser os højt, og vi er ikke dygtige nok til at spille os ud af presset. Vores positionering er for dårlig og langsom, og vores tekniske kvalitet på en regnvåd bane er for lav.
Som halvlegen skrider frem arbejder vi os ind i kampen, men på fight og ikke flot fodbold. Derfor får vi udlignet og går til pause med 1-1. Halvlegen var en sund udfordring for drengene med en højt pressende modstander på en våd græsbane, men vi må være skuffet over, hvordan vi agerede.
Derfor snakkede vi i pausen om basale ting: OB DNA, når spillet ikke kører, sprint i pres og genpres og løb ind i nogle frie rum.
Anden halvleg sidder vi på, men vi har det stadig svært med underlaget, som hæmmer vores tekniske kvalitet. Men der bliver kæmpet, vist OB DNA og vi er det dominerende hold. Det giver også et mål, som gør, at vi vinder kampen 2-1 og kunne have lavet flere mål. I sekvenser i anden halvleg er der flotte takter med hurtigt spil og gennembrud, men vi skal lave mere end to mål på en times spil.
En lærerig kamp, hvor vi fik nogle problemstillinger. Dem løste vi ikke tilstrækkeligt, og så blev kampen vundet på fight og energi.
Drengene skal roses for aldrig at give op, selvom vind, vejr og fodboldspil ikke var kønt, men i efterevalueringen tillader vi os også at forvente mere af os selv, og det var drengene bevidste om.
Vi arbejder videre på træningsbanen, og allerede tirsdag går turen til Marienlyst.