▶️Balance i hvornår vi satte tempo.

▶️Målmand med i spil.

▶️Koncentration hele kampen også i modgang

Vi kommer rigtig godt fra start B1909 spiller meget defensivt, og vi har lidt problemer med at spille os igennem.

Det lykkedes alligevel at komme frem til en del muligheder samtidig med at vi styre spillet fintchancer, og er rigtig gode til at styre kampen.

Efter 20 minutter mister vi lidt momentum og kampen bliver lidt rodet. Stillingen ved pausen 0-0

I halvlegen for drengene at vide de spiller rigtig godt, men de skal ikke stresse og blive stresset over den måde defensive opstilling gæster spiller.

I 2. halvleg kommer vi fint ud, men B1909 kommer foran på et lidt rodet mål.

Efter 1-0 scoringen kommer vi igang, og stor ros til drengene for at skrue niveauet et hak op, og svare stærkt igen. Vi score 2 mål og kommer foran 2-1.

Vi har mange chancer til at lukke kampen, men kan ikke få scoret.

I de døende minutter score B1909 til 2-2 på et hjørnespark, og det ser ud til B1909 får et ufortjent uafgjort med fra Ådalen.

Heldigvis viser drengene de ikke giver op og svare stærkt igen med et mål, i det sidste minut af kampen.

Det ender 3-2 til OB.

Overordnet spiller vi en rigtig god kamp, mod en svær modstander som ikke giver os særlig meget plads. Vi spiller hurtigt og tør udfordre og for alligevel skabt en masse chancer. Alle som spillede fik en masse boldberøringer, og havde gode aktioner. Derfor stor ros til drengene, som fik en hårdtkæmpet fortjent sejr.