Næsby på besøg i U11A

24. september 2023 kl. 05:52
U11A med hjemmesejr over Næsby

Det var timet og tilrettelagt, banen var op til kampstart gjort dejlig våd og lagde op til perfekt fodboldvejr da solen brød frem i løbet af kampen.

Vi starter for fulde gardiner og kommer relativt hurtigt foran med to.

Vi spiller en god solid defensiv første halvleg hvor vi egentlig blot er gode til at udnytte Næsbys fejl offensivt.

Vi spiller os endnu mere ind i det og har op mod halvleg rigtig mange gode chancer og flere dygtige individuelle aktioner.

I anden halvleg løfter vi virkelig vores spil offensivt, drengene fik at vide de skulle spille på færre berøringer og have endnu mere lyd på og det tog de til sig.

Vi får nok skabt rigeligt med flotte velspillede angreb som bar frugt ud fra netop de fokuspunkter.

Men såvel som vi blev stærke offensivt løftede vi desværre også speederen lidt for meget defensivt og tillod Næsby for meget initiativ i deres kontraangreb som de straffede os hårdt på.

Vi taber anden halvleg men får en samlet sejr på 10-7 og går tilfredse hjem efter at have vist en forsmag på både effektivt spil og tålmodigt velspillet fodbold.