Menu

God start på 2023 for U11

image
Jesper Eriksen
16. januar 2023 kl. 06:52
U11 var forbi Brøndby lørdag

Efter kun en uges træning stod den allerede lørdag på træningsstævne i Brøndby.

Her mødte de B93, GFA og Brøndby

Fokuspunkter for dagen:

Offensivt:

- Modsatrettede bevægelser

- Få berøringer

Defensivt:

- Dæk indad og bagved

 

Kamp mod B93 (3-2):

Vi tager for mange berøringer, da vi ikke orienterer os før boldmodtagelse. Dette gør at vi giver bolden væk for mange gange. Der var ikke mange modsatrettede bevægelser, men da vi lavede dem gav de store muligheder. Defensivt står vi fint og giver ikke mange chancer væk.

Kampen ender 3-2 til OB efter en middelmådig præsentation.

 

Kamp mod GFA (4-3):

De første 20 min blev vi nødt til at løbe meget uden bold. GFA spillede meget boldbesidende og vi var for direkte når vi vandt bolden. 2-0 nede i pausen. I halvlegen snakket vi om at vi skal turde spille med bolden og ændret vores pres.

Anden halvleg jagtede vi GFA over hele banen. Vi vandt 9/10 dueller ved at være tæt på vores modstander og være aggressive. Vores pres sad lige i skabet. Med bolden var vi gode til at spillede tilbage hvis muligheden for omstilling ikke var til stede. Dermed vandt vi 4-3 med en næsten perfekt anden halvleg.

 

Kamp mod Brøndby (6-2):

Brøndby presset højt igennem hele kampen, men vi var gode til at finde pladsen i bagrummet. I denne kamp var vores pres rigtig fint og med bolden var vi gode til at tage den rigtige beslutning i at kører omstillingen eller få ro på spillet. Vinder 6-2 efter en fin præsentation.

 

Generelt gjorde drengene det godt mod nogle super modstandere.