Nyborg kunne desværre ikke spille den planlagte kamp i weekenden, så derfor tog trænerteamet aktion, og fandt en træningsmodstander i Kerteminde og lidt ekstra spillere (19)

Det blev en super formiddag, hvor begge hold først trænede sammen i 3 stationer og derefter spillede de kamp mod hinanden på 2 baner og de spillere som ikke spillede, deltog i 5v5 for derefter at bytte senere.

En super formiddag, hvor der blev knyttet nye venskaber og det var nogle meget tilfredse spillere og trænere fra begge hold som stod bagefter og så hvad sådan en træning kan betyde, inden kampe mod hinanden.

U11C stævne i Glamsbjerg.

Søndag skulle U11C til stævne i Glamsbjerg og for mange spillers vedkommende var det første gang de skulle spille 8 mands.

Dagens fokus punkter var derfor evnen til at holde sin plads på banen og huske at holde de aftaler vi laver.

Første kamp taber vi 4-1 til Verninge, som spillede en flot kamp. Vi var presset langt tilbage på banen, men med flot fight i forsvaret og på midtbanen stod vi godt imod. Vi skulle vende os til at banen er blevet større og derved større rum til modstanderen, hvis vi ikke blev på vores plads.

Verninge var super gode til at slå kontra og udnytte disse rum, når vi blev for offensive.

Anden kamp ender 1-1 mod Glamsbjerg. Vi kommer hurtigt bagud, men formår at kæmpe os tilbage i kampen.

Kampen bliver meget jævnbyrdig og bølger fra side til side med flere chancer til begge hold. Vi er især gode til at komme over kanterne når vi sætter vores direkte modstander af, hvilket gør vi kommer til flere chancer.

3 kamp tabes 4-2 til Svendborg. Modstanderne var et godt sammenspillet hold og var i nærkampe klart fysisk overlegen. Vi spiller til 2-2 langt hen i kampen, men vi mister koncentrationen og pusten i den sidste del af kampen. Derfor scorer Svendborg 2 mål i den sidste del af kampen.

Sidste kamp vinder vi 3-0 over TPI. Vi lægger fra start et højt pres hvilket giver en hurtig scoring efter lidt klumpspil foran målet.

Derefter følger en lang periode hvor vi kommer til mange chancer (både 1 mod 1 men også 3 mod 2) hvor vi laver de  forkerte beslutninger og ikke for scoret. Men til sidst lykkedes det alligevel med at få scoret, det ene endda sparket direkte ind på frispark.

Det positive vi tager med fra stævnet:

- Vi mistede ikke modet og troen på egen evner selv om vi kommer bagud.

- Vi kommer til mange chancer når vi spillerbolden i stedet for at drible.

- Vi forsøger at løbe hjem og hjælpe forsvaret når vi mister bolden i opspillet.

Hvad skal vi øve os på:

- være bedre til at holde aftaler og holde sin plads.

- Vi skal være bedre til at udnytte vores overtalsspil, dvs. vælge de rigtige beslutninger.

Tak til den flotte forældre/bedsteforældre opbakning ved stævnet, det giver en super god stemning på sidelinjen.

Søndag 12. september

OB – Middelfart M

Søndag eftermiddag stod den på endnu en kamp i mesterrækken.

Drengene var klar fra start og glædede sig til at spille.

Vi starter kampen godt med at have bolden meget. Det resulterede i en del chancer, som ret hurtigt giver første mål. Her kombinerer vi os godt igennem med 6-7 afleveringer og en midtbanespiller som er løbet i dybden.

Herefter sidder vi på meget af spillet, men giver mulighed for kontraangreb, som senere giver Middelfart et mål.

Vi fører 2-1 ved pausen. Her snakker vi om at orientere sig både med og uden bold.

Efter pausen falder vi lidt i tempo som giver Middelfart en del hjørnespark, som dog ikke giver chancer.

Herefter finder vi tilbage til gode kombinationer og mange sprinter i pres.

Kampen ender 4-1, i en kamp hvor vi har bolden meget og med lidt hurtigere boldomgang, kan lave mange flere mål.

Defensivt placerer vi os godt og vinder rigtig mange dueller, hvilket gør at Middelfart ikke har mange chancer for at score.

Alt i alt en rigtig god kamp, hvor vi i perioder spiller flot fodbold. Men især opspil fra målmand/forsvar som har været trænet meget, så rigtig godt ud.