Søndagstur til Sjælland

Store Bededags-stævne i Næstved for U9A og U9B

Dagens fokuspunkt var at vi skulle ud og vise at vi var OB og at vi ikke måtte gå ned på fightervilje og energi i presset.

Næstved IF - OB (3-1)

Til forskel fra mange andre kampe og stævner vi spiller kommer vi i dag faktisk rigtig godt ud fra start og kommer meget hurtigt på en velspillet kontra foran 0-1.

Vi går til pause med 1-1 og er egentlig fint tilfredse. Drengene får at vide at de gør det rigtig godt og at de skal fortsætte med at vise mod og energi i anden halvleg.

Det ender med at være en kamp hvor vi viser rigtig god offensiv kvalitet og spiller os frem til mange gode chancer men defensivt følger vi ikke med i markeringerne og dækker op på den forkerte side af manden.

BK Friheden - OB (1-1)

Vi spiller i denne kamp noget af det bedste fodbold som vi længe har set vores drenge gøre. I 90% kampen er der kun ét hold på banen, og det er OB!

Alting fungerede for os og der var ingenting BK Friheden kunne stille op i første halvleg. Det eneste vi mangler er bare slutprodukt på de mange chancer vi har.

Kort inde i anden halvleg giver vi dem dog lidt for meget tid på bolden og vi må se os scoret på efter et rigtig flot angreb.

Drengene får dog også ros på baggrund af deres reaktion på deres mål og vi fighter os hurtigt tilbage på 1-1 og bruger den energi til at få kampen tilbage på vores premisser.

Vi vælter igen i chancer og kan simpelthen bare ikke få dem sparket ind så vi må nøjes med en uafgjort efter en af vores bedst spillet kampe i lang tid.

OB - B93 (1-4)

Vi mødte et B93 hold som vi vidste ville gå fysisk meget til den. Så planen inden kampen var at vi skulle være skarpe i afleveringerne og holde dem væk fra bolden så godt som muligt.

Det lykkes til dels vi kommer dog hurtigt bagud og vi skulle bruge en sejr for at gå videre fra gruppespillet.

Senere kommer vi bagud 2-0 og det bliver rigtig svært for os men drengene falder heldigvis ikke sammen og viser stor mod og tro på tingene og får også reduceret hvilket bare gav os endnu mere energi men der skulle også op og satses da vi skulle have 2 mere og der var vi bare ikke gode nok til at presse sammen og der bliver spillet uden om os til sidst så B93 får scoret 2 nemme mål, til slutresultatet 1-4.

Alt i alt en dag hvor vi kan tage rigtig mange både gode og dårlige ting med fra som vi kan arbejde videre med, og så også helt klart en sjov og hyggelig social dag for drengene.

Kamp 1 mod Næstved (1-3)

Fokus i dag var at vi skulle ud og vise vores OB-dna. Vi spiller egentlig en rigtig fornuftig kamp, hvor vi får lagt et rigtig flot pres i stort set hele kampen. Vi mangler dog lidt skarphed på dem sidste 3. Del. Vi bliver også fanget på nogle omstillinger som resulterer i mål til Næstved.

Kamp 2 mod Lyngby (0-6)

I den her kamp bliver vi kørt ud af banen. Lyngby er rigtig dygtige til at spille sig ud af vores pres, og så bliver vi fanget højt oppe på banen efter vores presspil. Lyngby er kyniske på deres chancer, og vi får aldrig rigtig omstillet vores chancer til mål

Kamp 3 mod KB løve (3-3)

Vi får inden kampen talt om at vi glemmer den sidste kamp, og at vi bare skal ud og spille vores spil. Vi kommer lidt sløjt ud til første halvleg, og kommer også bagud 2-0. Dog spiller vi noget at det bedste fodbold B holdet nogensinde har spillet i anden. Vi vinder anden halvleg 3-1, og vi får lov til at gå hjem med en kæmpe succesoplevelse fra den sidste halvleg.