U11 A

OB - Dalum 1-5

Fokuspunkt:

- presspil

1. Halvleg kommer Dalum godt for start og er mere agressive end os. De er hurtige på bolden end os og spiller den for nemt igennem vores midtbane. I perioder spiller vi fint med, og har nogle store chancer, men stolpe ud. 0-3 ved halvleg.

2. Halvleg kommer godt fra start og scorer hurtigt et mål med gode kombinationer. Vi får presset Dalum tilbage i perioder, hvilket resultere i kontra som Dalum scorer på.

En god kamp, hvor vi får kamp til stregen, hvilket vi lærer af.

OB U11 til B-stævne i Bellinge...

10 sekunder var vi fra 4 sejre i 4 kampe.

Men i dag var indstillingen vigtigere end sejrene.

Vi lagde ud med to sejre mod BBB og TPI.

Men indstillingen var ikke helt i top. Presset var ikke aggressivt nok, og der var for lidt bevægelse for boldholderen.

I kamp 3 kneb det i starten stadig lidt, og vi kom bagud 0-2. Men så skal jeg love for alle de ting vi havde snakket om kom i fokus. Med et stærkt pres og masser af fantastiske løb for hinanden vendte vi kampen og vandt 3-2.

I sidste kamp spillede vi stævnets med længder bedste kamp. Virkelig aggressivt pres og verdensklasse, hidsige returløb. Og løbene for boldholderen var virkelig gode, så afleveringsspillet kom  i top.

10 sekunder før tid førte vi 3-2. Et skud der ellers var gået et godt stykke forbi blev rettet af, og kampen endte 3-3.

Men resultatet er fuldstændig ligegyldigt, når indstillingen sluttede voldsomt meget bedre, end den startede😊💪

U11 M imod Svendborg

Fokuspunkterne var

▶️at sprinte i pres

▶️kommunikation med sine holdkammerater.

Vi starter kampen rigtig godt og lykkedes med at få sat en del gode angreb op, samtidig med at genpresset var godt. Herefter har Svendborg en god periode, hvor vi ikke lykkes med mange afleveringer.

Vi fører 2-1 til pause.

1. halvleg starter Svendborg bedst og kommer foran 2-3, hvor vi herefter spiller os op igen og kommer på 3-3.

Herefter kommer vi til at falde lidt i tempo og ikke være tæt nok på modstanderen, som gør at Svendborg kommer foran 3-6.

Kampen ender 4-6 til Svendborg, i en god fodboldkamp, hvor vi i store perioder spiller flot fodbold, men mangler lidt skarphed og løbevilje til sidst.

Næste kampe er i morgen, hvor Svendborg, TPI og FCK kommer på besøg til et stævne.