2 kampe + stævne var programmet

TPI

Lørdag skulle både U11M og U11A i kamp i TPI og U11B en tur til Allesø

U11M

Det blev en kamp som var tæt og mange positive momenter, det som ikke lykkedes var at vinde duellerne og spille hurtigt, der blev lavet for mange personlige fejl som TPI straffede hver gang.

Blandt andet på 2 straffe som vi laver i nogle situationer, hvor det ikke er nødvendigt

Efter en god start på kampen, overtog TPI og scorede flere mål i den periode og det gjorde at vi hele tiden skulle løbe efter frem til pausen.

I pausen blev der aftalt at vi skulle have noget mere OB DNA ind i kampen og det blev meget bedre og med lidt mere blik for hinanden, kunne det også have været lykkedes at komme helt tilbage, det lykkedes ikke og dermed blev det til et nederlag.

U11A

Den kamp var der en stor forskel ”Standard situationer” OB spillede rigtig fornuftigt og havde rigtig mange gennemspillede angreb og forsvarede sig super godt og de mål vi laver er flotte.

Det de ikke kunne stå imod, var deres hjørne og frispark – her var de så skarpe og hvis vi husker rigtig scorer de stort alle deres 4/5 mål på det.

Det slog heldigvis ikke OB spillerne ud, som kæmpede og spillede som et OB hold hele vejen til slut og de kunne gå fra banen med hovedet løftet.

U11B i Allesø

Fokus i dag var på:

- Højt pres som hold og hold markeringen defensivt.

- Løb uden bold.

- Konstruktiv kommunikation.

Første kamp lykkes vi virkelig godt med fokuspunkterne. Sidst vi mødte Otterup halsede vi efter det meste af tiden og tabte 0-3. I dag sad vi tæt i markeringerne og pressede godt som hold + spillede fint sammen. Fortjent 2-1-sejr.

I kamp 2 mod Fjordager rokerede vi en del på pladserne. Defensivt havde drengene det svært i starten.

Når drengene har det svært, så har vi trænere en regel: En smule ekstra dirigere og kun positive tilråb.

Da vi var allermest presset skar vi den tilgang ned til kun positive tilråb.

Resultatet var tydeligt. Drengene vokser i selvtillid med den anerkendende tilgang.

Og med det fulgte, at drengene blev meget mere aktive og meget mere kommunikerende med hinanden.

Super fedt at se, hvor meget man kan hjælpe drengene til at flytte hinanden, når man som træner er opmærksom på, at man skal kunne skifte stil undervejs i en kamp. Vi kæmpede os fortjent tilbage i kampen og fik 1-1

I kamp 3 mod Allesø var der træthed, da vi havde aftalt 2x15 minutter i alle kampe, og drengene dermed fik 90 minutter. Det er bare for mange spilleminutter.

Selvom der blev længere mellem kæderne, så skabte vi alligevel en del chancer og fik udlignet til 1-1 i sidste minut.

Endnu en fantastisk dag med drengene, der viste hvor meget de kan hive op af kræfter, når vi og de har en anerkendende tilgang til

Kommende uge står den igen på træning, og onsdag er der fællesspisning for spillerne efter træning og samtidig er der forældre infomøde.