Menu

Startede som 10 årig i OB

image
Jesper Eriksen
01. februar 2023 kl. 11:28
Vi er stolte

Hver dag ånder og lever vi for breddefodbolden og det, at give alle vores børn og unge mennesker en god fodboldopdragelse og oplevelser uanset niveau.

Vores trænere går forrest både på og udenfor træningsbanen, så når vi så ser at en af de drenge som har været i klubben fra U10 og videre på Akademiet, og nu netop skrevet kontakt med FC Utrecht i Holland.

Så gør det os både glade og stolte og ønsker Tobias alt det bedste i fremtiden og ros til vores trænere.

(Nr. 11. Tobias Augustinus-Jensen)

 

Vi er blevet enige med FC Utrecht om en transferaftale, så Tobias Augustinus-Jensen fra vores U19-hold omgående skifter til FC Utrecht i Holland.

Tobias Augustinus-Jensen spillede ungdomsfodbold i Øens Hold-klubberne ØB og Marienlyst Boldklub, inden han som 10-årig skiftede til OB, men nu forlader den 18-årige offensivspiller Fyn, da han har underskrevet en aftale med FC Utrecht.

- Vi har formået at uddanne en fodboldspiller, som udlandet er interesseret i, og derfor er vi selvfølgelig glade og stolte over, at Tobias nu laver en aftale med Utrecht. Det er vores strategi, at vi uddanner spillere, som enten kan komme på vores førstehold eller blive solgt til udlandet, og i det her tilfælde er det en udenlandsk klub, som får glæde af Tobias, siger Tonny Hermansen, der er akademichef i OB, og fortsætter:

- Det sender et signal til resten af Akademiet om, at her fik vi endnu en gang en spiller til udlandet. Jeg tror, det tænder vores spillere, og det sender forhåbentligt også et signal i det danske land om, at OB er et godt sted at spille, fordi chancen for at komme til det store udland også er til stede her.

Hos FC Utrecht har Tobias Augustinus-Jensen underskrevet en toårig kontrakt med option på en etårig forlængelse.

- Vi ønsker ham held og lykke, og vi vil følge ham, mens vi håber, at han kan udvikle sine kompetencer, så han kan slå igennem der, siger Tonny Hermansen.

 

Luk