Egentlig skulle både U11A og U13 liga 5 have skudt sæsonen i gang i den kommende weekend, men dag begge årgangen drager til Skagen hele weekenden var de rykket til onsdag.

U11 tog imod Næsby og hurtigt fik striberne sat sig på spil og chancerne og det var ikke til at se der var flere nye med i dagens kamp.

Alle de ting som der bliver arbejdet med på træningsbanen var tydelige og holdet bakkede hele tiden hinanden op.

En sikker sejr blev det til i sæsonåbningen

U13 Liga 5

Flyvende ud af start hullerne og fik sat dagens modstander under pres, når de havde bolden og omvendt så sad pasningerne lige i skabet i opspil, faktisk burde hjemmeholdet have afgjort kampen allerede i 1. halvleg, men store chancer blev brændt

Fra 2. halvleg start var det et helt andet gæstehold som viste kampgejst og kom med power og kampen bølgede frem og tilbage flotte redninger i begge ender gjorde at det ikke blev en målfest.

Kampen endte 2-2 som må siges at være meget fair ud fra en halvleg til hvert hold