22. januar 2024 kl. 11:31

Liga 3 holdet havde søndag første træningskamp ude mod BM LIGA 2.

Der skulle spilles 3x30 min og drengene virkede klar fra start 💪

Vi trækker nitten og har massiv modvind de første 30 min.

Alligevel er det en meget lige kamp hvor begge holds forsvar står godt, vi har dog et lille overtag i chancer. 0-0 ved første pause.

Anden halvleg sidder vi på og har rigtig mange chancer og får også fortjent scoret til 0-1, køligt lagt ind langs jorden af Stefan ⚽️

Vi burde nok have været kommet yderligere foran men det forbliver ved de 0-1

Sidste halvleg er også meget lige de første 10-15 min.

Men så begynder kræfterne at slippe lidt op og der er sygt meget modvind hvilket fører til nogle dårlige boldtab og vi giver dem alt alt for mange hjørnespark, bum bum og så har BM scoret på 2 hjørnespark lige efter hinanden, stort set samme opskrift 🙈

Slut 2-1

Alt i alt en rigtig fin kamp hvor vi sagtens kunne have fået en sejr, kampen var lærerig og der skal arbejdes på standarts situationer samt det at være klar i alle dueller med en smule mere fysik 😊

Motm: Thorbjørn