Udebanekamp mod Tarup/Paarup IF - U14 Liga 3 – 3:4 (1-2)

2-2 TPI (35.)

3-2 TPI (38.)

3-3 Kevin Philistin (65.)

3-4 Kevin Philistin (66.)

U14 Liga 3-holdet mødte under gode forudsætninger Tarup/Paarup IF på deres kunstgræsbane. Efter at TPI blev sendt hjem med et nederlag mod S.f.B., ville de gøre alt for at holde tre point derhjemme.

Efter kun 7. minutters spilletid udnyttede modstanderen en fejlaflevering på midtbanen til 1-0. Som direkte svar derpå udlignede Rasmus Eriksen (8.) efter flot assist af Lucas Bøndergaard. Efterfølgende var det stolpen og en god målmand, der forpurrede flere scoringsmuligheder. I 16. minut udnyttede Kevin Philistin en fejlaflevering af TPI’s ellers sikre midtbane, som han efter et 40-meters sololøb afslutter iskold til de stribedes 1-2 føring. På en anden dag ville OB allerede nu have lukket kampen, dog udnyttedes chancerne ikke, hvilket medfører et usikkert halvlegsresultat på 1-2.

I 2. halvleg kom TPI betydeligt bedre ind i kampen og viste et flot presspil, hvilket ikke kunne håndteres af OB-spillerne. Dette betød samtidig en udligning på 2-2 og en føring på 3-2 efter blot tre minutter i 2. halvleg. Holdets reaktion derpå udmunder i usikre afleveringer og frustration i form af et gult kort til Adam Dresbøll. Tværtimod er det William Riedel, der holder de stribede inde i kampen efter at have afvist to store scoringsmuligheder i 49. og 50. minut.

Disse redninger blev belønnet efter at bolden tilfældigt lander i fødderne hos Kevin Philistin, som sparker bolden i kassen (65.). Efter et fornemt forarbejde af Rasmus Eriksen, som snød 3-4 modstandere, er det igen Kevin Philistin, der scorer i det lange hjørne og dermed sikrer sig et hattrick og tre point til de stribede (66.).

U14 Liga5A

Med denne kamp har U14-drengene fået en perfekt start på forårssæsonen, hvor det blev til sejre over BBB/SB og TPI. Inden næste kamp på lørdag mod NØFF skal der arbejdes med, hvordan vi kommer ud af et højt holdpres.

Højt humør og sol over Ådalen

U14 fik point i dagens kamp

U14 Liga 5 (a) tog her til eftermiddag imod Marienlyst, det var med højt humør og fuld sol.

Vi vidste på forhånd at der skulle en rigtig god præstation til, for at kunne spille op med dagens modstander, da sidste sæson bød på et 5-2 nederlag.

Kampen bølgede meget frem og tilbage, og begge hold kæmpede med kvalitet på den sidste 1/3 af banen. Det var dog Marienlyst der åbnede ballet med en scoring til 1-0 efter opspil, en lille halv time inde i kampen. Vi gik derfor til halvleg nede med en enkelt.

Dette stoppede dog slet ikke drengene som kom ud med oprejst pande til 2. halvleg. Cirka 15 minutter inde i 2. halvleg bliver et fornemt opspil afsluttet, med et indlæg fra venstre kant, krydret med en sikker højre fod i kassen.

Herefter var det total dominans i de sidste 20 minutter fra vores side. Vi vinder de fleste dueller, får flere hjørnespark, frispark og også et par rigtig gode chancer i form af skud og friløbere. Vi formår desværre ikke at omsætte chancerne til mål, og drengene var forståeligt en smule skuffede lige efter kampen.

Den ender 1-1, og sæsonens første point kom i hus. (tabte 2-1 i første kamp) Kæmpe ros til drengene for en klasse kamp, hvor holdindsatsen var til UG og slange.