Forårets sidste træningskamp for liga 2 fandt sted i Marienlyst, hvor vi skulle prøve kræfter mod deres hold 2, som vi skal møde i ligaen.
Fokuspunter:
- Energi
- Kommunikation
- Fysik
1. Halvleg, hvor starter ud med lyn og torden. Vi er fysisk overlegne, og vinder duellerne. Vi spiller direkte, og det gør ondt på modstanderen. Efter 20 min. Står der 4-0 til os. Vi arbejder hårdt og sammenhængen mellem forsvar, midtbane og angreb fungerer godt. Uheldigt scorer Marienlyst på en kontra, og vi er trætte, da vi har spillet direkte i 20 min. Marienlyst kommer lidt mere med i kampen, men bliver aldrig farlige.
Marienlyst havde 18 mænd med idag, mod vores 13.
2. halvleg banker vi igen på modstanderens mål. Bolden vil ikke ind, selvom vi i hele halvlegen danser om den varme grød. Det blev desværre kun til 1 scoring, hvilket er lidt skidt, når Marienlyst ikke har et eneste skud på mål i 2. halvleg. Vi brænder en del 100 procents chancer, men vi er gode til at opsøge chancerne. Marienlysts målmand stod en god halvleg.
Drengene får selv lov til at evaluerede efter kampen - godt og skidt. De er gode til at sætte ord på, og som træner synes vi, at det er nogle dygtige drenge, der også reflektere over deres valg og handlinger på banen.
Vi snakkede om, at vi ikke kan spille presspil og høj-intens fodbold alle minutter, så derfor er plan B, at få modstanderen mere ud at løbe ved at spille den rundt når vi selv bliver trætte. Det skal vi øve. Men fin kamp af drengene i dag.