Jesper Eriksen
11. februar 2024 kl. 08:50
U13 Liga 2 på besøg i Haderslev til træningskamp.

Fokuspunkter var presspillet og orientering med og uden bold.

Begge hold var lidt ramt at sygdom og afbud, men de drenge der gik på banen var top motiverede og leverede en rigtig god kamp.

Vi kommer godt i gang med kampen og scorer et hurtigt mål, dog er spillet i begyndelsen lidt passivt og vi savner energi og aggressivitet. Vi kommer dog på 2-0, men resten af halvlegen er vi lidt pressede og Haderslev reducerer inden pausen.

I pausen taler vi om at få mere lyd på og skrue op for energien og det responderer drengene flot på. 2. halvlegs start byder dog på et mål til begge hold, men i slutningen har vi mest energi og spiller flot fodbold. Det giver en række store chancer og 2 mål, så det slutter 5-2 til os.

Efter kampen roste vi spillerne, men var også efter dem ift energiniveau og presspillet, som ikke var godt nok - og så er vi ikke tilfredse med at lukke 2 mål ind. Alt i alt en fin træningskamp og et rigtigt godt match