30. januar 2024 kl. 06:51

U13 liga 3 tog imod Allesø

U13 liga 3 mødte søndag middag Allesø til en kamp på hjemmebane.

Allesø var et af kun 2 hold til at tage point fra drengene i efteråret, så vi forventede en god kamp.

Vi havde i dagens anledning valgt ikke at forsøge at skaffe en dommer, så for en ekstra udfordring lod vi drengene dømme den selv inde på banen, hvilket begge hold rigtig flot lykkedes med.

Til dagens kamp havde vi følgende fokuspunkter:

- Spil med få berøringer og spil hurtigt

- Snak for hinanden

- Hurtig igangsætning på dødbolde

Kampen starter på vores præmisser, hvor vi er rigtig meget på bolden, mens Allesø prøver at komme afsted i omstillinger.

Langt hen ad vejen har vi dog svært ved at komme til de helt store chancer, men det var ikke fordi der manglede gode ideer.

Desværre manglede den sidste skarphed i afleveringer og første berøringerne.

Efter omkring 15 minutter kommer vi på 1-0 og derefter kommer vi nemmere til chancer, hvor vi på en anden dag nok burde have puttet 2-3 mere i kassen inden pausen, men den sidste skarphed manglede.

Kort efter pausen straffede Allesø os på et rigtig flot langskud, som tog bunden af overliggeren og gik i mål, 1-1.

Allesø har herefter en periode på 5 minutter, hvor de er bedre med, men vi får igen spillet os frem til en god chance, hvor vi får scoret til 2-1.

Herefter sidder vi fuldkommen på spillet igen og får også scoret 4 mål mere til slutresultatet 6-1.

Allesø var dog til sidst rigtig presset på bredden og vi måtte spille de sidste 15 minutters tid 7 mod 7, men det tager vi gerne med.

Alt i alt en god kamp hvor begge hold kæmpede med alt de havde, men hvor de samtidig spillede fair og var gode til selv at dømme både frispark og blive enige om hvem der skulle have bolden når den var ude til indkast, målspark eller hjørnespark.

OB U13 liga 5.

U13 liga 5 tog i dag imod TPI til en trænings kamp.

Dagens fokus punkter:

- Vær spilstyrende fra kampens start og sætte tæt på modstanderen i deres opspil.

- Lad bold gøre arbejdet og spil de nemme bolde til en fri holdkammerat.

- Brug banes bredde og spil gerne med sideskift.

Fra kampens start en vi klar og sidder med det samme tæt på modspillerne. Dette stresser ofte TPI i deres opspil og vi kommer først i mange nærkampe. Dette betyder vi faktisk i store dele af kampen er spilstyrende. Vi er god til at slippe bolden hurtigt og til en fri holdkammerat, derved skaber vi mange chancer men på den sidst 1/3 kniber det med koncentrationen. Vi dribler for meget på tværs af banen og slipper bolden forsent.

Vi har mange chancer der ikke omsættes til mål.

Vi går til pause med en 1-0 føring på et selvmål.

Vi forsætter 2 halvleg som vi har spillet i første. Vi er dominerende og begynder at ramme vires holdkammerater på sidste 1/3 og dette giver pote. Ved hurtige kombinationer, flotte pasninger i dybden og et vågn angreb formår at score yderligere 3 gange.

Slut resultatet bliver 4-3 til OB efter vi begynder at lukke TPI ind i kampen igen. Vores investeringer i 1 halvleg koster på konditionen i 2 halvleg. Det skal vi lære af og spille hele kampen til ende.

Men generelt en flot indsats af drengene.