U13 fik besøg af Tåsinge

04. marts 2024 kl. 05:41
U13 liga 3 tog søndag eftermiddag imod Tåsinge i Ådalen til træningskamp

Vi skulle vaske en skuffelse af os fra sidste weekend hvor vi på trods af generelt fint spil måtte se os slået 1-3 på 3 mål scoret efter omstillinger.

Fokuspunkter til dagens kamp:

- Spil hurtigt

- Snak for hinanden

- Turde spille med risiko

Kampen starter med at bølge lidt frem og tilbage de første 5-10 minutter, hvor begge hold prøver at få kontrol over kampen, dog uden rigtig at blive farlige.

Men herefter blev der sat skik og fart på spillet. Vi får kontrol over kampen og spillet foregår næsten kun på Tåsinges banehalvdel, hvor vi får scoret på 3 flotte opspil over kanterne og også får scoret med hovedet på et flot indlæg.

Tåsinge får dog flot reduceret på en omstilling lige inden halvleg til pausestillingen 4-1.

Anden halvleg skifter vi meget rundt på pladserne så mange af drengene får lov at prøve andre pladser end de er vant til.

Det kunne man godt se på spillet, men alligevel er det en halvleg, hvor vi er fint i kontrol fra start til slut.

2 igen fine mål bliver det til, mens Tåsinge mod slutningen igen får reduceret til slutresultatet 6-2 til hjemmeholdet.

Virkelig flot kamp i dag af drengene som udover resultatet også fik vist at flere spillere sagtens kan spille andre pladser end normalt.