Tirsdag aften var U14 en tur forbi Ringe BK

24. april 2024 kl. 15:01
Et hold vi altid har spillet tæt med – skulle det blive det samme tirsdag.

I efteråret tog vi fra Ringe med 3 point efter en hårdt kæmpet 2-3 sejr, og i vinteren blev det til en uafgjort på 2-2 i en træningskamp.

Vi vidste derfor det nok endnu en gang ville blive en tæt kamp, men vi havde en relativt stærk trup med til kampen, hvor Ringe manglede deres 1. keeper.

I optakten til kampen gennemgik vi kort sidste kamp, vores principper, og de fokuspunkter vi skulle ramme på banen.

•      Sult og aggressivitet
  •      Højt tempo i fase 3
  •      Tage ansvar og afslutte med kvalitet

Kampen starter fornuftigt, dog bliver den hurtigt præget af Ringes kontraspil og høje bolde som at dominere spillet det meste af tiden.

De gange vi har bolden får vi sat nogle fine kombinationer sammen og spiller generelt med rigtig god bevidsthed i fase 1 og 2.

Ringe fanger os dog med en keeper stående lidt langt ude og sparker en høj bold som vinden bremser og sender bolden i mål til trods vores keeper når at bokse til, desværre ikke nok 1-0.

Resten af kampen holder vi dem fra store chancer og har en solid defensiv, dog har vi svært ved at bryde igennem til fase 3, og når vi kommer dertil mangler vi kvalitet og effektivitet.

Vi går til halvleg med 1-0, hvor drengene får en hård og konsekvent opsang om vores arbejde og forventninger, og hvad vi skal arbejde med i 2. halvleg.

2. halvleg viste vi igen, at vi var et hold i bedre form,

Ringes trup var lettere udkørte, og de kom frem til blot 1 frispark i løbet af halvlegen.

Resten havde vi rigtig godt styr på, og enkelte gange spiller vi den iskoldt rundt i fase 1 trods højt pres fra modstanderne. Mega fede aktioner her.

15 minutter inde får vi et gult kort, det gav os i kort tid lidt udfordringer, men i de 10 minutter vi var i undertal kom vi dog frem til mere fase 3 spil, og Asger får scoret til 1-1 med sit dårlige ben.

Selvom vi er i undertal sidder vi stadig på kampen, men Ringes gode defensiv holder os fra at komme ordentligt igennem.

Kampen overordnet er præget af to hold der er gode defensive, og i kampen ikke fandt formen offensivt, samt regnvejret som vi alle ved gjorde det svært at få god kontrol, oven i et mix med en masse høje bolde og clearinger.

Kampen ender 1-1, og ser vi tilbage på vores anden halvleg skulle det have været 3 point med hjem til Odense, men vi havde ikke kvaliteten, viljen og heldet til det.

Dog kan vi godt sige vi ramte fornuftigt på vores fokuspunkter, alt undtaget det sidste punkt.

En solid og lærerig kamp overordnet der giver os noget at arbejde med på træningsbanen.