- Spille med Bolden.

- Ny formation med fokus på at holde på bolden.

- Spil ikke kun fremad, læg den af, spil til siderne.

- Inddrag vores forsvar i vores opspil.

1.Halvleg. Vi har de seneste kampe ledt efter løsninger når modstanderne stiller sig dybt. I dag var ingen undtagelse. Vores plan var at være mere tålmodige med bolden, da Marienlyst lod os komme frem. Vores pasningsspil fungere bedre end før, og vi ser drengene tør at øve sig på at spille med den. Det funger godt fra forsvar og frem i banen. Offensivt danser vi om rundt om Marienlysts mål. Skud ude fra, og halve chancer gør det til en tam oplevelse, og vi kan ikke trænge igennem, trods at vi har alt spil. Det ender selvfølgelig med at Marienlyst scorer på deres ene kontra-chance, hvilket holder til halvleg.

2.Halvleg. Drengene har ikke mistet modet, og vi skal holde os til planen, om at spille den rundt. Det holder ikke helt stik, og som kampen skrider frem bliver drengene mere og mere febrilske, da vi brænder den ene chance efter den anden. Fortjent scorer vi til 1-1 på et flot solo løb. Men kort efter gentager episoden sig fra 1.halvleg, og Marienlyst scorer på deres anden chance i kampen. Ærgerligt, da vi ser nogle drenge øve sig på at blive bedre i pasningsspillet men, at det så ikke lønner sig efter et hav af chancer, er vi kede af.

Vi fornemmer, at flere af vores modstandere med tiden er blevet stærkere på 11-mands, da vi efterhånden har spillet mange kampe. Det, som vi før straffede modstanderholdet med (lange bolde i dybden), mærker vi nu selv, og vi er nød til at sadle om for at finde nøglen, som kan åbne en mur af forsvarsspillere. Her har vi det svært på den sidste tredjedel af banen, og mangler kreativitet og kølighed. Vi tror på, at vores plan vil lykkedes med mere boldbesiddelse, men tilvænningen kommer til at tage tid.