Succesfuld weekend for U15!

01. september 2019 kl. 19:34
3 ud af 3

Weekenden bød på 3 sejre ud af 3 mulige og en samlet målscore på 15-2.

For mesterrækken startede weekendens kampe allerede fredag kl 17, hvor der skulle spilles finale i slaget om øen. Finalen blevet spillet på Odense stadion som forkamp til den efterfølgende superliga kamp. Modstanderen var Morud IF, som vi i det foregående år har spillet mange gode og tætte kampe med. Det var en flok tændte OB drenge der gik på banen, hvor der var dikteret højt pres og aggressivitet fra start i de 2*20 min, finalen varede. Kampen bød på en masse flot spil, god fight og 3 flotte mål fra OB-drengene. Hvor især det sidste vil blive husket for Christian Agerfelds 30 meter lang gennemskærende pasning med venstre benet, til Anders Junge som iskoldt sparkede bolden ind ved fjerneste stolpe.

Fakta om kampen
1-0 Målscore: Christian Agerfeld. Assist: Anders Junge
2-0 Målscore: Nuno Kjerrumgaard. Assist: Hadi Almari
3-0 Målscore: Anders Junge. Assist: Christian Agerfeld

Kampens spiller, valgt af faxe kondi: Hadi Almari

17 timer efter triumfen, skulle der spilles anden turneringskamp imod NØFF. På trods af trætte ben var det et OB-hold der dominerede og skabt et hav af chancer, men skarpheden manglede og først 20 min før tid, bragte Anders Junge balance i regnskabet på en flot solo tur. Dernæst blev der presset på og den ene chance efter den anden blev brændt. 9 min før tid kom forløsningen da Anders Junge efter klumpspil resolut sparkede bolden i mål. Nuno Kjerrumgaard slog det sidste søm i kisten, med en flot venstrebensafslutning. Nogle trætte drenge kunne i skyggen nyde en velfortjent is, som Oliver Lund fra superligaen delte ud.

Søndag bød på den sidste kamp for U15, her var B-rækken i aktionen, i deres tredje kamp på en uge. Fra start var der klasseforskel på holdene. Og en 5-1 føring ved pause, som kunne havde været dobbelt så stor, gjorder at der i anden halvleg var fokus på at øve og dygtiggøre sig i spillet med bolden. 4 mål blev det til i anden halvleg. Dagens store målsluger var Nikolaj Johansen med 4 mål, tæt efterfulgt af Konrad Enggaard med 2. Sejren betyder at drengene efter 3 kampe har 6 point og en målscore på 18-4 på en førsteplads i rækken.