11. marts 2024 kl. 06:15
U13 Liga 2 tog hjemmesejr

OB-Næsby 8-2

Første sæson kamp i Ådalen, og drengene var klar fra start!

1. halvleg starter som vi håbede. Vi er aggressive, og Næsby har svært ved at stå imod vores pres. Efter 10 min. er vi foran 3-0, og Næsby har det svært, da vi spiller hurtigt og fysisk. Næsby kommer lidt mere med i kampen, men det åbner også op for kontrastød. Vores hurtige angribere gør ondt på modstanderen, og vi udnytter de fleste chancer. Vi er foran med 5 ved halvleg.

1. halvleg slipper vi speederen lidt og Næsby får 2 mål. Men en stor ros til vores forsvar og målmand, som i det meste af kampen har styr på Næsbys høje og hurtige angribere.

Vi skal forsat øve os på at spille mere med bolden, især når luften går af ballonen. Vi skal have modstanderne ud at løbe. Vi er direkte i vores spil, men det er nødvendigt med ekstra dimension i vores spil. For få gange får vendt spillet, men når vi gør det, giver det både luft, og muligheder frem i banen.

De perioder, hvor Næsby er i overtag, er vi gode til at trække et frispark, og får det pusterum, der skal til for at genvinde et overtag.