13. april 2024 kl. 18:06
U13 Liga 2 tog overhånden på kunsten på Tingløkkeskolen

OB U13 Liga 2

Dalum-OB 0-4

2 min. - Victor Strandgård

14 min. - Oliver Ankerstjerne

17 min. - Victor Strandgård

40 min. - Victor Strandgård

Lørdag mødte U13 Liga 2 Dalum, som ind til videre kun havde lukket 1 mål ind, og scoret 26 i fem kampe.

Derfor var både spillere og trænere spændte på udfaldet, som skulle spilles på udebane i Dalum.

Vi følte os selv som underdogs, og var opsat på at drille rækkens nr. 1.

Fokuspunkter:

Når modstanderen har bolden:

- Hjørnespark, frispark, indkast SKAL alle stå HELT tæt på deres markering!

- Vi giver ikke ved dørene. Dalum er teknisk stærke. De skal mærke, at vi vil det fysisk fra første fløjt!

Når vi har bolden:

- Vær modige

- Spil den sidelæns, bagud, MEN glem ikke at spille direkte!

- Energi

- Kommunikation

1. Halvleg. Drengene virker klar fra start. Presset er forsøgt at tage fra dem, og de går til kampen med fuld musik i nærkampene. Dalum virker overrasket over vores energi, og forløsningen sker allerede efter 2 min. hvor vores angriber opsnapper et skævt udspil fra Dalums målmand. 0-1 til striwerne! Drengene trykker herefter på speederen, og vi er især giftige i vores omstillingsspil, når vi opsnapper Dalums opspil højt på banen. Frispark i venstre side bliver lagt tæt ind under målet og bliver rettet af til 0-2. Små kombinationer i omstillingen gør vores angriber hurtigt kommer fri, og scorer sikkert, når vi er alene mod målmanden. Vi går til halvleg med en sikker føring, og en mentalitet, hvor vi vil det lidt mere end vores modstander.

1. Halvleg. I pausen snakker vi om at Dalum er såret, og det skal blive ved med gøre ondt på modstanderen i vores omstilling. Vi justerer taktisk, så vi står mere defensivt. Dalum kommer fra start frem på banen. De presser på, men har svært ved at trænge gennem vores mur på midten og i forsvaret. Vi spiller hårdt fysisk og læner os op ad flere advarsler. Dalum får nogle frispark på kanten af feltet. Vores målmand redder med nogle flotte indgreb. Igen får vi en omstilling i vores højre side, og vores angriber ligger den mellem benene på Dalums målmand. 0-4. Med 15 min. igen får vi et gult kort, og skal spille 10 min. med 10 mænd. Dalum formår dog ikke at trænge igennem vores hårdtarbejdende defensiv. Vi vinder derfor en af de rigtig gode sejrer i dag, og indtager 1. Pladsen ligaen