Så kom U16A på tavlen

05. september 2020 kl. 16:28
2-1 sejr i Faaborg
  1. gang blev lykkens gang for U16A, der lørdag formiddag tog en tur til Faaborg.

Efter nederlag i de første 2 kampe var vi meget opsat at nu skulle sejren komme hjem, og efter en spændende og til tider velspillet kamp endte det også med en 2-1 sejr til os.

Vi havde flere gode momenter på bolden, og kom frem til flere gode muligheder i løbet af 1. halvleg, men ind ville bolden ikke, og i stedet skete der det, der mange gange sker en i fodbold. En hurtig omstilling og så stod det 1-0 til Faaborg.

Mod slutningen af kampen får Faaborg et gult kort og så får vi trykket dem yderligere ned, og det giver bonus 5 minutter før tid, da Jonas dukker op efter et frispark og sparker udligningen ind. Vi fortsatte dog med at presse på, og bare minuttet efter sparker selvsamme Jonas et frispark på overlæggeren, og inde foran står Hylle og gør det til slutresultatet.

Nu venter en friweekend i kommende weekend inden vi tager mod Assens den 20/9 klokken 11