Dagens fokus punkter:

- tålmodighed i opspillet og benytte os af sideskift.

- pres forsvaret op.

- investere mere fysik i vores nærkampe.

Første halvleg starter rodet da vi ikke formår at holde i bolden når vi har erobret den. Vi spiller bolden direkte i fødderne på modspillerne og derved skaber det masser af chancer til BBB/SB

Samtidigt er vi for passive i modpresset. Takket været vores målmand fik modstanderen ikke scoret, trods masser af chancer til dem.

En hurtig omstilling til OB resulterer i et flot mål placeret uden for målmandens rækkevidde. Efterfølgende får vi opsnappet bolden i 2 BBB/SB opspil og straffer dette med 2 scoringer.

Pauseføring til OB på 3-0.

Pausen bliver brugt på at italesætte alt det vi gør rigtigt og hvad vi skal arbejde på. Vi bliver enige i at blive mere sikker i opspillet og være mere fysisk i nærkampene.

Drengene går ind til anden halvleg med fuld energi. Vi sætter os hårdt på kampen fra første fløjt. Vi er fysiske i nærkampene og vinder andenboldene da vi bakker hinanden op. Et par gange kommer BBB/SB igennem til halve chancer, men vi kæmper flot for hinanden og lukker ned i forsvaret. OB netter 3 gange mere i anden halvleg til slutresultatet 6-0.

En flot kamp af drengene, som i dag er effektive foran målet. En kamp, hvor alle når deres bedste niveau.

Alle fokus punkter bliver flot nået og vi går ind til turneringskampene med oprejst pande og selvtillid.

Liga 3:

Dagens fokuspunkter:

- Bevæge os efter man har afleveret

- Snak for hinanden

- Spil uden frygt for at lave fejl

Liga 3 skulle en tur tilbage på 8-mands banen efter at der det seneste stykke tid kun er trænet 11-mands. Man da BBB/SB skal spille 8-mands her i foråret holdt vi fast i denne spilleform til dagens kamp.

På forhånd var der aftalt med drengene at resultatet ikke var vigtigt. Vi ville bruge kampen på at øve nogle af de ting, som vi også skal bruge på 11-mands.

Det betød også en helt anden formation til drengene, som de ikke havde prøvet før.

Kampen starter rodet, hvor vi ikke får sat ordentligt fart i vores afleveringer, hvilket giver nogle farlige chancer til BBB/SB.

Da vi samtidig stået rigtig højt med vores backs og reelt kun havde 1 forsvarsspiller når vi har bolden, så blev det hurtigt farligt.

Drengene prøver forskellige afleveringer og kombinationer, men de mindste fejl blev hurtigt straffet med en lang bold også en hurtig omstilling af BBB/SB.

Vi lykkedes fint med de sidste 2 fokuspunkter i første halvleg, men vi glemmer flere gange at bevæge os efter man har afleveret.

Anden halvleg bliver vi bedre til at holde vores aftaler og øve os på de ting vi har aftalt.

Vi bliver stadig straffet på lange bolde, hvor de hurtigt får skabt et overtal ved at slå bolden direkte op på deres angriber.

Dog skal drengene have ros for de sidste 15-20 minutter, hvor vi fint kører bolden rundt og får skabt flere chancer vi helt sikkert skulle have scoret på.

De holder humøret oppe, slår ikke op i banen og bliver ved med at arbejde på de ting vi havde aftalt at øve på.

Vi taber fortjent til BBB/SB baseret på chancer, så ros til dem skal der også lyde for at spille en