U15 fik ingen ting med hjem fra Vestfyn
Vi spillede søndag på udebane mod FEH (Haarby).

Vejret lagde op til en varm kamp, men heldigvis trak skyerne ind over og gav lidt skygge.

Dog blæste vinden meget fra syd og gav holdene både fordele og ulemper.

Baneforholdene blev også en større udfordring for os og lagde godt an til modstandernes præmisser som var lange bolde og hård fysik.

Vi kommer dog tidligt i kampen foran 1-0 og spiller faktisk meget godt, men halvvejs inde i første halvleg og resten af kampen spiller vi ikke fodbold.

Vi fejlede i at finde hinanden og støtte hinanden det meste af kampen.

Defensivt var vi ikke aggressive nok og forlod vores ansvar for ofte, hvilket resulterede i 3 dumme mål fra Haarby sent i anden halvleg.

Offensivt  tog vi for mange dårlige beslutninger og dette resulterede i 2 oplagte chancer hvor vi brændte og resten var fejlede kontraangreb.

Så en meget ærgerlig og skuffende kamp hvor vi præsterede langt under vores niveau og dermed misser 3 oplagte point.