Et hold vi vidste rigtig gerne ville spille offensiv fodbold, så det skulle nok blive en god kamp.
Vi havde 3 fokuspunkter til drengene:
- Få berøringer
- Snak for hinanden
- Hurtig igangsætning ved spilstop
Kampen som helhed bølger rigtig meget frem og tilbage, med perioder hvor vi er bedst, men også perioder hvor det er Langeskov, som er bedst.
Vi sidder meget på bolden i især indledningen af kampen, men kommer ikke helt frem til det helt store.
Efter Langeskov kommer foran 1-0 får vi dog løsnet mere op og det resulterer også i at de næste 3 scoringer er fra os efter flere fine opspil med få berøringer.
Langeskov får dog reduceret til 2-3, inden vi igen scorer de næste 2 mål.
Med omkring 10 minutter igen reducerer Langeskov til 3-5 efter et fint opspil, hvilket også bliver kampens slutresultat.
En rigtig fin sejr på 5-3 over et hold, som vi ved kan give mange problemer med deres hurtige kombinations spil og offensive tilgang til kampene.
Vi lykkedes samtidig med rigtig mange af vores aftaler i store perioder af kampen, hvilket var det bedste ved kampen