Dagens fokuspunkter var:
- spille som et hold og ikke enkelt præstationer.
- vi skal ramme vores med spillere og bevægelse efter aflevering.
- positiv kommunikation trods modgang.

De første 15 min af 1 halvleg formår vi at gøre lige det modsatte af hvad vi har snakket om. Vi rammer ikke hinanden og opspillet bliver rodet. Vi lever på enkeltmands præstationer, hvilket ofte løber ud i sandet. Vi bliver presset tilbage på banen og skaber ingen chancer. De sidste 15 min ændre vi indstilling til tingene. Vi sætter tæt på modspillerne, giver os fuldt ud i nærkampe, begynder at ramme hinanden og spille som et hold. Vi går til pause med en 2-0 føring til striberne.

Pausen bruges på at huske hinanden på vores opgaver og fortsætte vores gode takter.

2 halvleg er vi spil dominerende og alt spil foregår på langeskovs halvdel.
Vi fortsætter takterne fra første halvleg og spiller hinanden gode ved at vælge de nemme løsninger. Vi for lavet 3 flotte mål i 2 halvleg og med en flot redning af vores målmand holdes buret rent i denne kamp.
5-0 til striberne i første træningskamp er godkendt.

Billedet er fra fælles opvarmning med U13 Liga 3 som spille på banen ved siden. Dette gav super god stemning blandt alle spillerne.