Dagens fokus var:

- Få skubbet forsvaret frem så vi står tæt på modspillerne.

- vi skal investere mere i vores nærkampe.

Vi starter kampen lidt usikkert da vi ikke får holdt bolden i egen rækker.

Dette gør vi ikke kommer til meget frem i banen, men istedet må arbejde meget defensivt.

Vi formår at få skubbet holdet frem og stå tæt på modspillerne, men bliver straffe x2 da vi ikke er opmærksom på de har en “fisker” hængende.

Bagud med 2 mål begynder vi at arbejde os ind i kampen.

Vi bliver bedre til at sætte spillet sammen og skaber derved flere chancer.

Dette giver pote da vi midtvejs i 1 halvleg får lagt et højt pres og vinder bolden omkring deres felt.

Uselvisk spilles den fri holdkammerat der får reduceret. Lige før pausefløjtet får vi udlignet efter en løs bold havner ved en OB spiller der.

2 halvleg starter vi med pæne takter, men vi falder pludseligt helt ud af kampen.

Vi investerer ikke i nærkampene og vi er for passive når vi vil presse vores modstander. Derfor slipper Korup for nemt igennem vores rækker og vi presses langt tilbage.

Vi vælger de forkerte løsninger både i spilninger og driblinger og dette er Korup gode til at omsætte.

De får scoret 2 mål på vores fejl.

De sidste 10 min kommer vi ind i kampen igen og begynder at presse højt. Vi erobrer flere gange bolden højt, men formår ikke at omsætte disse chancer. Kort før slut får vi reduceret til slutresultatet 4-3 til Korup.

Vi må se det positive i kampen, hvor vi trods at mange ikke rammer deres vanlige niveau, er det ikke umuligt at komme tilbage hvis vi arbejder endnu mere som et hold.