Hjemmesejr over Middelfart

06. maj 2024 kl. 06:56
U14 tog 3 tog

OB - MG & BK 5-1 (3-0)

Inden kampen havde vi taktisk oplæg hvor vi så klip fra sidste kamp mod Middelfart, samt gennemgik dagens opstilling, forventninger og fokuspunkter.

▶️ Mentalt - Viljestyrke, vi skal kunne se i samtlige situationer at vi vil det mere end modstanderen.

▶️ Defensivt - Aggression og tempo i presspillet.

▶️ Offensivt - Højt tempo i Fase 3.

Kampen starter godt for striwerne, vi lægger tryk på og lukker dem hårdt ned defensivt.

Dog rammer uheldene os og vi står med 2 skadet spillere efter 10-15 minutters spil.

Her fortsatte vi resten af halvlegen med højt tempo trods skaderne og blot 1 udskifter. Men det gav pote da vi gik til pause med en 3-0 føring. Asger Kroun lagde ud efter 10 min spil, og Albert Egelykke scorede på en chance ingen så som en chance, men han fandt en nål i en høstak og udnyttede en usikker keeper.

Senere hen leverede han også et brag af et hovedstødsmål på hjørne.

I halvlegen får drengene en god omgang ros på det hidtil leverede, men også en opsang på at vi bliver nødt til at ændre vores spil i anden halvleg da vi ikke har 3 udskiftere og flere af spillerne reelt trængte til en velfortjent pause, men de måtte mande sig op endnu en gang.

Anden halvleg er fortsat præget af lettere dominans fra vores side af, og vi laver nogle uheldige/dumme forseelser i kampens hede der gør vi får 2 gule kort, men trods dette leverede Matti Loftsgaard 2 mål på flot offensivt sammenspil og straffespark.

I den anden ende lavede vi en mindre forsvarsfejl som resulterede i at Middelfart får løftet bolden over vores reservekeeper Muddi som generelt ellers gjorde en god indsats i dagens kamp.

Kampen ender 5-1, en velfortjent og tiltrængt sejr. Stor, stor kamp og indsats af alle mand.

MOTM var en af de helt svære idag med de mange gode præstationer.

Men vi blev i sidste ende enige om at Albert Egelykke tog titlen i dagens kamp med sine 2 mål, og bundsolide defensive indsats.