Så fik vi skudt Øens Hold Cup i gang

Drengene mødtes oppe på skolen i og gik i samlet flok ned til BM centret hvor der skulle spille 2 kampe samtidigt ⚽️

OB 2 vs Hatting/Torsted = 0-2

OB 1 vs Aarslev = 1-1

Kampene var mod nogle virkelig gode modstander, der var en blanding af både Liga 1/3 og et Liga 3 hold.

super flot start kampmæssigt og før turen gik tilbage på skolen stod den på lasagne og Rema 1000 besøg

U13 i Horne

Et par af de trætte drenge fra OB1, der startede weekenden med en meget fortjent 1-0-sejr over et godt hold fra Køge.

Drengene var tændte fra start og dominerede kampen fra start til slut

Herefter stod den på lasagne og et besøg i den lokale Spar og nu er det sengetid, så alle er klar igen i morgen 😊

Fc Storebælt vs OB2

På en mørk og blæsende aften, samt en meget tung bane skulle OB2 spille deres første kamp ved øens hold. Vi kommer godt ud af starthullerne og sætter os på kampen. Vi formår at vinde vores 1 mod 1 situation og skabe en del chancer i starten af kampen. Vi bringer os på 1-0 på straffe ca. midtvejs i 1 halvleg. Herefter går vi kold og vælger de forkerte løsninger. Vi bliver egoistiske og glemmer at dække op, dette resultere i en hurtig reducering. 1-1 ved pausen.

Vi snakker i pausen om at gøre det vi er gode til, nemlig at spille sammen som et hold. Vi skal sætte tætter på vores modstander og være klar i omstillingen. Drengene lytter efter og sætter sig igen på kampen. Midtvejs kommer OB foran 2-1 på et flot skud fra distancen.

Fc Storebælt er mest farlige i omstillingen, men godt tilbageløb sikre i sidste ende en fortjent sejr til OB.

Nu skal drengene have aftensmad og på besøg i den lokale spar købmand. Herefter står aften på socialt samvær.