26. februar 2024 kl. 07:22
U13 tog imod søndag eftermiddag

OB - Glamsbjerg IF (1-1) 1-3

Liga 3-holdet spillede i dag 11-mands testkamp mod Glamsbjerg, der før har drillet os med deres velorganiserede defensiv.

Kampen gav spilletid både til nogen af de nyankomne spillere samt spillere fra vores liga 5 hold.

Vi starter kampen ud med os i boldbesiddelse mod et defensivt organiseret Glamsbjerghold, der står meget dybt og satser på omstillinger.

Den defensive indstilling fra Glamsbjerg gør det nødvendigt med hurtige kombinationer for at åbne deres gule mur op, hvilket vi dog ikke rigtig lykkes med i den indledende fase.

Vi spiller dog med tålmodighed og får også momentvis sat tempo på opspillet - især i højre side, og efter et par lige ved og næsten-aktioner kommer vi fortjent foran 1 - 0 midtvejs i halvlegen efter gennembrud og indlæg fra højre side.

Vi får dog ikke scoret yderligere i 1. halvleg og må konstatere, at vi ofte mangler den fornødne fart i pasningsspillet til at dirke Glamsbjerg-defensiven op.

I den anden ende kommer Glamsbjerg op omkring vores felt 2 gange i 1. halvleg, hvor den sidste udløser et straffe, der udmøntes til en noget ufortjent udligning på 1. halvlegs sidste aktion.

Mønsteret gentager sig i 2. halvleg med os i boldbesiddelse og mange lige ved og næsten-situationer. vi kommer også til et par 100 % chancer, men ofte mangler vi igen den sidste fart i de afgørende situationer, så vi får desværre ikke scoret yderligere i kampen, trods en flot slutspurt.

I den anden ende lykkes den Glamsbjerg at score på 2 omstillinger, så i den sidste ende må vi indkassere et eddikesurt 1 - 3 nederlag.

Alt en alt en kamp, hvor mange nye spillere kom i kamp og fik prøvet sig af på den store bane. Mon ikke vi har lidt mere resultatmæssig succes næste gang!