Jesper Eriksen
04. marts 2024 kl. 05:35

Søndagens kamp

U 17 spillede 1-1 mod OKS.

En flot holdpræstation med 13 trætte spillere da kampen sluttede efter 2x45 minutter.

3 afbud fra spillere som normalt er i start 11 gjorde at andre spillere fik vist sig frem.

Kampen starter med en stor chance til OB, men desværre blev den ikke udnyttet.

På holdkortet var vi 14, men en OB spiller bliver vist ud med rødt kort efter 10. minutter, derfor var vi kun 13 i 80 minutter.

Vi kommer til mange chancer, OKS gør også, men Sebastian i målet tager hvad der er inden for målfelterne og OKS skifter livligt ud med ca 20 mand på holdkortet.

0-0 ved halvleg.

Finn Fuglsang havde sat spillerne godt op taktisk og i 2 halvleg starter vi med et lille spilovertag, kommer til en del chancer, men vi får desværre ikke udbytte af spilovertag, og da OKS skifter tilbage til start 11 så får de spilovertag.

OB får tildelt et straffespark som Mikkel scorer måske lidt heldigt på og det giver os lidt mere energi i de trætte spillere.

Vi kæmper som et hold, men til sidst får OKS udbytte af spilovertaget og scorer et flot mål utageligt for Sebastian.

Vi bruger de sidste kræfter og kampen ender 1-1. Fremgamg i forhold til sidste lørdag, og positivt at vi fik prøvet spillere af på forskellige pladser, alle bestod.