Old Boys holdet tog sejr med fra det jysk

16. november 2022 kl. 07:35
OB ubesværet videre i Old Boys landspokalturneringen

Mandag d. 14. november spillede OB sig videre i DBU’s pokalturnering for Old Boys med en 4-0 sejr på udebane over Øster Starup/Vester Nebel IF, der bl.a. havde den tidligere OB’er Tomas Jørgensen og den tidligere AGF’er Jesper Jørgensen på holdet.

Ingen af de to kunne dog gøre noget, da Morten Bisgaard i det 7. minut sendte en perfekt aflevering ind foran værternes mål, hvor Jesper Christiansen køligt satte en præcis inderside på afleveringen og udplacerede jydernes målmand. 1-0 til OB og en nærmest perfekt start på kampen set med fynske øjne.

Det blev endnu bedre 3 minutter senere. Fra sin position i venstre side af forreste kæde trak han ind og sparkede på mål. Det var en god beslutning, for bolden dykkede og gik i mål lige under overliggeren.

Målet understregede OB’s dominans fra begyndelsen af kampen, og selv om der ikke blev scoret yderligere før pausen, ændrede det overordnede billede sig ikke i resten af halvlegen. Øster Starup/Vester Nebel IF prøvede ihærdigt at komme ind i kampen, men OB red alle værternes forsøg på at presse sig tilbage i kampen af og kunne fortjent gå til pause med en 2-0 føring.

Efter pausen kom Øster Starup/Vester Nebel IF ud med ny gejst, men det var ikke nok til for alvor at true den fynske føring, og de få optræk til muligheder, Øster Starup/Vester Nebel IF skabte, tog OB’s forsvarskæde sig af uden de store problemer. Tværtimod skabet OB flere store muligheder, og man kan kun undre sig over, at det kun blev til de to yderligere scoringer.

Jesper Kjærulff øgede til 3-0 til OB efter 42 minutter i en situation, hvor bolden ping-pongede frem og tilbage i det lille felt foran Øster Starup/Vester Nebel IF’s målmand inden Jesper Kjærulff scorede fra tæt hold.

Nu var kampen reelt afgjort, for selv om trætheden begyndte at snige sig ind hos fynboerne, kunne værterne ikke udnytte at benene blev lidt trætte hos OB. Faktisk kunne OB med større konsekvens og træfsikkerhed have øget føringen yderligere, inden Ulrik Pedersen køligt scorede til 4-0 kort før tid.

Dermed er OB klar til at møde Sole IF eller FC Horsens på hjemmebane mandag den 3. april 2023. hvem modstanderne bliver, afgøres 13. marts 2023, når Sole IF og FC Horsens mødes i deres indbyrdes pokalkamp.

OB’s hold: Christian Kier, Casper Kruse, Benjamin Tempelaars, Henrik “Farmer” Hansen, Martin Andersen, Lars Jørgensen, Kim Elgaard, Joachim Hansen, Morten Bisgaard, Jesper Christiansen, Jesper Kjærulff, Christian Rasmussen-Hartmann, Ulrik Pedersen.