Første træningskampe blev i weekenden afviklet

U11 JF

OB - Marienlyst

Første træningskamp i 2020, Marienlyst var modstanderen.

Kampen starter enlig okay, det er meget frem og tilbage og efter 10 minutter scorer vi på frispark.
Marienlyst får mere og mere spillet, og vores spillere løber lidt forvirret rundt. De straffer os og scorer to mål på to minutter, men med er flot gennemspillet angreb kommer vi på 2 - 2 efter 20 minutter.
Så er det som vores spillere går død og kigger fodbold imens Marienlyst spiller hurtigt og simpelt.

Sidste 10 minutter af første halvleg scorer de fire mål og OB et mål. Så pause stilling er 3 - 6 til Marienlyst.

Kampens slut resultat bliver 4 - 10 til Marienlyst.

Lidt skuffende start på træningskamp sæsonen – heldigvis er der mange træningstimer foran, hvor vi kan arbejde med tingene

U11 A/B

Langeskov – OB

Søndag eftermiddag var drengene en tur i Langeskov – til årets første træningskamp.
Langeskov har tidligere voldt os store problemer, men denne søndag var det mere jævnbyrdig selvom det endte med et smalt nederlag på 4-6
Super fin kamp og der blev i store perioder spillet flot fodbold

Heldigvis er der rigtig mange ting vi kan tage med fra kampen både i den ene og anden retning