12. september 2021 kl. 20:39
2 stævner i denne her weekend

Søndag 12. september

U9 A til stævne i Langeskov

Det er svært nogle gange at vende drengene mentalt, og det vidste sig også umuligt under dagens stævne. Vores identitet med at gå forrest på banen med hårdt arbejde og glæde døde hurtigt til dagens stævne. Faktisk allerede inden stævnet begyndte under opvarmningen fornemmede jeg at gejsten og de friske ben var glemt hjemme under dynen.

Dalum 5-5 OB

Det var sandsynligvis resultatet som knækkede drengene resten af dagen. For efter en god Dalum start hvor de kommer foran 1-0, så presser vi på og kombinere godt og kommer foran 1-4 med nogle fantastiske flotte mål, men inden for de sidste 5 min af vores 2x10 minutters kampe bringer Dalum sig på 5-4 - og heldigvis udligner vi til sidst.

OB 1-4 OKS

Der er momenter af flot spil, som ved vores reducering, vi er bagud 1-3 ved halvleg. I halvlegen snakker vi om at nulstille resultatet, men det kan drengene ikke rigtig forstå, men de gjorde deres bedste som ikke var nok til at hentet OKS.

Dalum 4-1 OB

Endnu et Dalum hold stod foran os og igen var der hverken meget tro på egne evner eller vilje, og så vinder vi ikke mod de hold, hvor der er spillere som brænder mere for det.

Langeskov 2-0 OB

Et nederlag der gjorde ondt mod et hold der som altid udnytter banens længde med en dybtliggende forsvarsspiller og en højt hængende angriber - det kræver en anderledes opmærksomhed, hvilket vi ikke var gode til at dække op overfor i dag.

Alt i alt en hård dag, men vi fik øvet vores nye opstilling, roteret godt på positionerne, set hvem af spillerne der besidder nogle af de ting som vi OB gerne vil signalere (vilje, ihærdig, energisk, robust, optimistisk, bevidst). Det var en lærerig formiddag ikke kun for mig men forhåbentlig for alle børn og forældre som var med.

Lørdag 11. september

U9 B-stævne i Ådalen

Målet ind til dagens stævne var som vi også har fortalt drengene i løbet af ugen, at prøve at føre de ting ud i livet som at vi lære til træning.

OB 2 - 0 Årslev BK (2)

En kamp som vi forholdsvist komfortabelt vinder. Årslev har 1-2 store chancer men det får vi flot afværget, og udover det er det os som sidder på det meste af boldbesiddelsen. Vi spiller en god individuel kamp og det er spillerne selv der skaber deres chancer og vi står lidt som trænere og ser mange chancer der kunne have været blevet meget større hvis man havde spillet bolden videre og sat sine holdkammerater op. Dette var generelt også et emne der gik igen det meste af dagen. Samtidig er vi lidt for aggressive i vores tacklinger og vi begår nogle dumme og unødvendige frispark som også ledte til en af Årslevs store chancer.

OB 0 - 0 Nyborg G & IF

En kamp som gik meget frem og tilbage. Det var 2 godt matchede hold, som også gjorde at man aldrig kom frem til nogle seriøse chancer. Der var lidt skud langt udefra fra begge hold men det blev aldrig større end det. Meget af kampen foregik på den midterste tredjedel, da begge hold var gode til at enten afvise eller spille sig ud af modstanderens pres. Kampen ender meget fortjent uafgjort, og vi ser tilbage på en stærk defensiv præstation men en offensiv som haltede lidt, og igen lidt manglende afleveringer.

Tåsinge f. B. 1 - 5 OB

Kampen starter godt ud og vi kommer hurtigt på foran 1-0 men derefter falder vi lidt i niveau og lader Tåsinge stå for spillet de næste minutter og faktisk resten af første halvleg og får også udlignet inden at vi stepper up især i anden halvleg og virkelig sætter os igennem. Vi scorer et enkelt mål på kontra i Tåsinges raid og dominerer herefter kampen og får hurtigt lukket den, men fortsætter bare og vi kunne uden problemer have vundet den

med mere. Men cadeau til Tåsinge for at blive ved med at presse os lige til sidste slutføjt selvom det så svært ud for dem.

Årslev BK (1) 2 - 2 OB

Lige inden sidste kamp begynder det at styrte ned med regn og selvom at det ikke betegnes som en undskyldning for ikke at spille bedre, var det tydligt at se at drengene var påvirket af at spille i det voldsomme regnvejr. Det endte med ligesom mod Nyborg at blive en kamp som gik frem og tilbage og Årslev kommer også på 2-0. Vi får så reduceret og kampen ligner meget af tiden at den kommer til at ende netop 2-1 men med få minutter tilbage får Noam Peled tilkæmpet sig et straffespark efter nogle rigtig flotte driblinger, men må desværre lade sig udskifte. Arthur Kristiansen eksekverer straffesparket og giver os slutresultatet 2-2.

Alt i alt et rigtig fornuftigt udbytte fra dagens stævne, vores plan om at spille ud fra forsvaret gik som forventet men det efterfølgende opbygningspil haltede lidt derefter og som sagt kunne vi godt have tænkt os lidt flere og bedre afleveringer fra spillernes side. Men vi er tilfredse med drengenes udvikling og vi kan virkelig se at denne gruppe af drenge rykker sig rigtig meget lige nu, både til træning og kamp.