Kamp 1

Første kamp mod MG & BK prøvede vi en ny opstilling af.

Den virkede og drengene fulgte fokuspunkterne. Vi vandt 4-1.

Kamp 2

I kampen mod OKS spillede vi en super fin første halvleg. Kampen stod 3-1 til os.

Vi talte i pausen om, vi ikke skulle trække os tilbage, og at vi stadigvæk skulle være aggressive i vores dueller.

De aftaler fik vi ikke overholdt og vi blev passive og var ikke koncentrerede nok, så OKS løb fortjent med en 4-3 sejr

Kamp 3

Kampen mod Broby var igen god, og drengene fik ros for igen at finde aggressiviteten frem! Vi stod godt på banen og vandt 5-0.

Alt i alt en god formiddag med gode momenter på banen.

U11M – mod Dalum i Ådalen

5 kampe uden den store holdpræstation og med for mange personlige fejl – var det i dag tid til at se om vi kunne finde hinanden igen.

1 halvleg

Første 15 minutter sidder Dalum på, hvor de også scorer til 0-1 på baggrund af to personlige fejl.

Efter det sætter vi os på spillet, tempoet, fysikken og presset, hvilket munder ud i et mål kort før pausen.

2 halvleg

OB med et helt andet udtryk og, hvor vi formår at lykkedes med vores opspil og pres.

Dette gør at vi vinder kampen 3-1 efter en rigtig god anden halvleg, dog med et hav af chancer som også skulle og burde ende i kassen.