Jesper Eriksen
21. oktober 2020 kl. 22:48
Både U10 og U11 i aktion tirsdag
U10 A2 mod Højby 20/10-20
En kamp, hvor drengene var bedst fra start til slut. Derfor endte kampen også med en fortjent 4-1-sejr.
Kampen var et bevis på, at det betaler sig at lægge timer på træningsbanen, og vi lykkedes med mange ting og skaber momenter, der minder om træningsøvelser, som drengene er komfortable med.
Igennem hele kampen skaber vi chancer via vores væk-imod-principper, og Alexander i målet var god til at finde de rigtige løsninger. Her må vi arbejde med at konvertere de mange chancer til flere mål.
Defensivt skaber vi mange 1v1-dueller, hvor modstanderen er fejlvendt, og den situationen er drengene dygtige til at løse hele kampen igennem. Få gange får vi ikke stødt op med modstanderen og lader dem vende, men langt størstedelen af kampen sad vi tæt på dem og vandt duellen. Det gav også et OB-hold, der var klart mest på bolden.
U11 -Dalum 20/10-20
U11 Gruppe 1 var igen i aktion på en råkold oktoberaften. Modstanderen var Dalum (1), så på papiret var der lagt op til en tæt affære. Det blev bestemt ikke tilfældet.
1 halvleg
Vi lukkede fire mål inden for de første 15 min grundet flere personlige fejl og manglede parathed. Eneste lyspunkt var, at vi selv formåede at putte en enkelt ind til stillingen 1-2. De sidste 15 min af 1 halvleg var mere jævnbyrdige, dog med Dalum som mest spilstyrende og chanceskabende, hvilket også resulterede i et mål ydeligere således vi måtte gå til pause nede 1-5.
2 halvleg
Vi kom ud med meget mere energi og spillelyst, og var derfor også bedst de første 10 min af 2 halvleg. Vi formåede at skabe flere gode chancer i denne periode, men manglede skarphed gjorde, at stillingen forblev intakt. I takt med at energien slap op, steg antallet af tekniske fejl ligeledes, hvilket også resulterede i endnu et Dalum mål til stillingen 1-6, hvilket også blev kampens resultat.
Næste kamp er mod Dalum (2) på lørdag i Ådalen.