På besøg på Stærehusvej

08. maj 2021 kl. 21:23
U11 var lørdag i kamp mod Næsby
Det er ikke hverdagskost at i en U11 kamp kun bliver scoret et mål, men det er fakta om lørdagens opgør

Dejligt vejr en lørdag formiddag er ikke til at klage over.

Dagens modstander var Næsby, som indtil nu kun havde spillet en kamp i turneringen.

Fokuspunkter:
- Parathed
- Mod og vilje
- Duelspil

Første halvleg bølgede med chancer i begge ender. Vi havde klart flest store chancer, som burde have endt med mål, men vi mangler skarpheden i afslutningerne.

Spillet var ikke kønt fra nogle af holdene med klumpet spil og rigtig mange fysiske dueller, og når vi fik kæmpet bolden tilbage smed vi den væk igen med det samme

Lidt til træningsbanen med overblik og orientering i kommende uger

Stillingen 0-0 ved pause, hvor vi snakker om at fastholde modet og kæmpe videre som et hold.

Anden halvleg formår vi at lægge et bedre pres, og Næsby bliver presset ned på egen halvdel.

Vi har igen flere store chancer, som skal i kassen hvor den sidste præcision stadig mangler.

Efter et af mange gode pres får vi fat i bolden udenfor deres felt, hvor vi sparker den ind til 1-0 med cirka 12 minutter tilbage.

Herefter fortsætter vi overtaget og har mulighed for at udvide føringen, men det sker ikke.
Næsby har også enkelte chancer, som aldrig helt bliver alt for store, men lysten til at få de 3 point gør at kampens sidste minutter er hektiske fra begge hold og hvor vi ikke helt bevarer den ro, vi gerne vil have

Vi vinder kampen 1-0.