23. februar 2020 kl. 09:00
Lørdag bød på B- og C stævne

OB U9  B-C spillede lørdag årets første udendørsstævne, som foregik på kunstgræs

I B-rækken blev det til 3 sejre og 1 nederlag.

Første kamp mod TPI 1 endte 1-2. Vi ramte stolpen 3 gange og havde i det hele taget meget spil, så den kamp kunne let være endt anderledes.

De næste kampe mod OKS og Nyborg blev begge vundet med hhv 1-0 og 2-1.

Sidste kamp blev kortet ned til en halvleg, da drengene efterhånden var godt kolde på grund af voldsom regn og blæst. Den blev vundet 1-0 mod TPI 2.

Drengene leverede super afleveringsspil i store perioder af kampene. Virkelig fedt at se. Der blev også løbet godt retur, indtil kulden fik hjernerne til at koble fra. Eneste lille bekymring er, at vi skal blive mere effektive foran mål.

I C-rækken var OB særdeles overbevisende med 3 sejre og en samlet målscore på 15-3.

Første kamp mod TPI gav en sikker sejr på imponerende 7-1.

I kamp nummer 2 blev det til en 3-1-sejr mod OKS.

Sidste kamp mod Søhus Stige endte med en 5-2-sejr til OB.

Også her viste OB-spillerne, at de kunne overføre afleveringsspillet fra træning til kamp. Og træfsikkerheden foran mål taler for sig selv.

Alt i alt en super fed dag, hvor børnene beviste, at når det regner og blæser en halv pelikan…ja, så spiller man også fodbold og giver den max gas