Anden weekend i træk, hvor vi møder Dalum. Et hold med nogle ændringer siden sidste uge, eftersom det andet hold spillede mod OKS samtidigt med vores kamp.

Fokuspunkter for dagens kamp:
Duelspil (særligt 1v1 defensivt)
Bliv i spillet
Mod

Første halvleg i stiv modvind sidder Dalum mest på og vi spiller alt for meget i blinde og har ingen plan, når vi modtager bolden.

Derudover lykkedes vi ikke i vores defensive dueller, og der manglede løb for boldholderen. Vi har ganske få chancer, og gør vores bedste for at holde dem fra eget mål.
Pausestilling 0-0.

Pausesnak
▶️ Vi skal tro tingene og kan lykkedes
▶️ Vi skal sidde tættere i duellerne

Anden halvleg sidder vi primært på og får hurtigt scoret til 1-0. Efterfølgende udligner Dalum på et flot langskudsmål, og vi bruger de næste 5 minutter på at få ro på igen.

De sidste 15 minutter sidder vi fuldstændig på kampen og har 5-6 chancer, der bør og kan give mål.

Vi får scoret til 2-1 sent i anden halvleg og holder føringen til kampens ende.

Endnu en kamp hvor vi spiller os godt ind i det, og er særligt gode i anden halvleg. Vi skal fortsat arbejde på duelspillet, hvor vi ikke tror nok på vores aktion, både defensivt og offensivt.

Vi ser frem til en god dag på træningsbanen i morgen, inden vi hjemme spiller mod Næsby på onsdag