Menu

U8A & U8C i aktion

image
Jesper Eriksen
26. oktober 2020 kl. 06:50
På en rigtig efterårs søndag blev der spillet bold

U8 C-Stævne hos Munkebo Fritidscenter

Kamp 1: Nyborg v OB (2-6)

En kamp hvor vi faktisk var rigtig påpasselige og ville passe på hverken at under- eller overvurdere et hold som vi ikke har mødt før. Men vi kommer hurtigt foran med 2 og lukker så en enkelt ind på en kontra efter et hjørnespark og derfra kørte det på skinner og selv i undertal fortsatte drengene deres dominans i duellerne.

Kamp 2: OB v Herrested Ørbæk (3-2)

En rigtig tæt kamp endnu engang mod et nyt hold som vi ikke rigtig vidste hvad vi skulle forvente os af. Og vi kommer også bagud af 2 omgange først 0-1 og derefter 1-2 men kommer begge gange flot tilbage med noget flot opspil, vores fokus i dag var de offensive og defensive dueller og så genpres og sidstnævnte kom virkelig til syne ved vores afgørende mål da vi egentlig mister bolden midt på banen men hurtigt får den vundet tilbage og fanger dem på den forkerte fod og får scoret på en kontra

Kamp 3: OB v Munkebo (0-6)

En kamp hvor vi aldrig rigtig kommer igang, og man må så også sige at vi møder et bedre hold hvilket Munkebo da også skal have kredit for, men vi laver for mange individuelle fejl som ender med at koste mål i den anden ende og selv i overtal fik vi aldrig spillet til at fungere og vi taber kampen med betydelige cifre.

Korup-Ubberud udeblev fra stævnet uden afbud og vi fik dermed ikke vores fjerde kamp.

U8 A-stævne på Sydbank Arena i Ådalen

Kamp 1: OB 1-2 Dalum

Vi kæmper os til et lille overtag i en god kamp mellem to stærke hold. Vi udnytter desværre ikke vores overtag i spil og chancer, og samtidig bliver vi straffet på nogle gode angreb af Dalum, hvor vi ikke står rigtig placeret i forsvaret. Vi kommer bagud 0-1 men reducerer på straffe, inden Dalum straffer os på et kontraangreb.

Kamp 2: OB 0-0 B1913

Flot målmandsspil fra B1913 og brændte chancer fra vores side, gør at vi må dele pointene mellem de to kæmpende hold. Vi formår ikke at få presset og spillet os forbi modstanderne, og vi må konstatere, at det langt fra er vores bedste kamp.

Kamp 3: OB 3-1 Langeskov

Børnene og jeg bliver enige om at vi gerne vil slutte godt af, efter to kampe hvor vi ikke spilmæssigt har vist hvad vi kan. Drengene ligger godt ud, og bringer sig foran 1-0 på et super flot angreb med et par rigtig fine afleveringer, et skud der halvklares og hvor vi får riposten sendt i nettet. Lidt senere scorer vi på et direkte frispark inden Langeskov reducere. Vi lukker og slukker med endnu en scoring, og drengene kan gå stolte og trætte hjem efter en fin indsats.

 

Tak til Dalum, Langeskov og B1913 for de gode kampe og den gode stemning på en kold og våd efterårsdag.