U13M - Dalum IF

24. februar 2020 kl. 07:03
Tæt kamp mellem to gode hold

U13M spillede søndag træningskamp mod Dalum IF liga 3. Det blev en tæt affære, som undervejs bød på meget god fodbold fra begge hold.

Dalum startede ud med et kæmpe overtag i de første 20 minutter, hvor spørgsmålet næsten kun var om, hvor stort de ville vinde. Overtaget i spil førte til et mål på et korrekt dømt straffespark efter ca. 15 minutters spil.
Efter målet fik vi meget bedre fat i kampen og var klart det dominerende hold i de næste 25 minutter, hvor Dalum blev presset i bund. Dette medførte flere store chancer, som også førte til et mål. Desværre blev det et mål i vores ende efter ca. 30 minutters spil, da Dalum scorede på deres eneste chance i denne periode af kampen.
Der gik dog kun et par minutter, så scorede vi selv på en af vores store chancer.

De sidste 20 minutter af kampen blev med kæmpe chancer til begge hold, hvor der sagtens kunne været scoret 2-3 gange i hver ende, men det blev desværre ikke til flere mål, så kampen endte med et 1-2 nederlag til Dalum IF.